Pátek, 29 března, 2024
Home Krása a zdraví Hubněte se správnými potravinami

Hubněte se správnými potravinami

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak zhubnout do plavek

Chtěli byste zhubnout do plavek alespoň pár kilogramů? Jednoduchá pomoc. Přidejte do svého jídelníčku ovoce a zeleninu s nízkým ba nulovým obsahem tuku. Stačí se jen trochu informovat. Slané arašídy lze snadno vyměnit za okurek anebo rajče. Prospějete tím nejen svému zažívání, ale i zubům. Valná většina lidí hřeší večer i v noci, jíst se prostě tak pozdě nemá. A když už vás přepadne na něco doprš chuť, napijte se anebo si dejte zeleninu, z té opravdu nepřiberete.

Braňte se sladkostem zuby nehty

Milujete dortíky, čokoládky a bonbóny? Tak na ně rychle zapomeňte. Čas od času snad můžete ochutnat pásek čokolády anebo malý zákusek, ale nesmí se to stát pravidlem. Pokud si dopřejete takovou tučnou dobrotu dopoledne anebo po obědě, není to žádná prohra. Obsažený tuk ještě spálíte. Pojídání těchto laskomin ve večerních hodinách vede k jasnému tloustnutí. Pak se nemůžete divit, že neustále přibýváte na váze.

Zelenina vás dovede do kondice

Necpěte se stále bílým pečivem a přílohu k masu si nahraďte odpoledne zeleninovou extra porcí pokapanou olivovým olejem. Bude se vám lépe trávit. Sami uvidíte, že budete nasycení, zeleniny můžete sníst třeba plnou mísu. Dopoledne je doporučená konzumace ovoce. Ideální pomocníci při hubnutí jsou česká jablíčka, jahody a maliny, exotické grepy, ananas, avokádo, ale i okurek, cuketa, brokolice, květák a rajčátka. A ještě rada na závěr. Kdo leží na gauči, nemůže čekat žádné výsledky, ledaže by zahájil hladovku!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář