Pátek, 19 dubna, 2024
Home Krása a zdraví Exotické ovoce pro krásu a zdraví

Exotické ovoce pro krásu a zdraví

od Redakce
0 komentář
exotické ovoce

Už vás omrzelo české jablko anebo hruška? Máte chuť na něco zvláštního, jiného a tropického? Není problém. Dnešní supermarkety nabízejí nesčetné druhy ovoce a zeleniny s parádní chutí, vůní a snadnou konzumací. Mezi velmi oblíbené exotické plody nejen v období vánočních svátků patří ananas. Je zdrojem vápníku, draslíku, organických kyselin, biotinu enzymu bromelinu. Pojídáním ananasu se vám zlepší stav pleti, vlasů a nehtů a budete lépe trávit.

Dopřejte si exotiku i v zimě

Osvěžte se chutí banánů po celý rok. Toto ovoce je oblíbenou složkou stravy při dietách. Obsahuje vitamíny B6, C, draslík a výjimečnou vlákninu. Snadno se konzumuje a je dobře stravitelný. Patří k neodmyslitelné součásti dětských pokrmů. Pokud byste chtěli zhubnout nějaké to kilo, kupte si granátové jablko. Nejenže obsahuje vitamíny C, B, A, ale s téměř 80 procent vodu. Mezi vitamíny nadopované ovoce patří liči. Najdete v něm C, draslík, sodík, vápník i riboflaviny a niacin.

Citrusy milujeme v jakékoli podobě

Každý z nás si dopřává blahodárné účinky citrónu, limety anebo pomeranče. V posledních letech si získalo obrovskou oblibu i pomelo. Vitamín C, hořčík, vápník, měď a další unikáty, jež obsahuje, chrání lidské tělo proti nachlazení a jiným nemocem. Letní koktejly se neobejdou bez sladkého manga. Díky vitamínu C, A, betakarotenu, draslíku a vláknině, patří mezi absolutní špičky exotického ovoce.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář