Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Jen pro ženy Menopauza – strašák žen

Menopauza – strašák žen

od Redakce
0 komentář
menopauza

Jako mladé dívky jste oplývaly energií, svěžestí, dlouhými vlasy, krásnými zuby, nehty a pletí? Vždy jste se cítily fajn a plné vitality. S přibývajícím věkem se ovšem začínáte ztrácet, lépe řečeno přibýváte na váze a chřadnete? Problémy spojené s menopauzou se stávají velkým oříškem pro ženy celého světa. Zdá se to být nespravedlivé. Sotva skončila honička kolem dětí, nastupuje další problém, klimakterium.

Už není vše jako dřív

Ženy se v období menopauzy nedokážou smířit se svými stavy, změnami nálad, pláčem, vztekem, zmizením menstruace, ale i tloustnutím, nespavostí, padáním vlasů, řídnutím kostí a depresemi. Všechny tyto obtíže většinou přicházejí od 45 až 55 let. Problémy spojené s nočním buzením, návaly horka a nervovou nevyrovnaností mají špatný vliv na pracovní a osobní život. Je těžké srovnat s neznámými obtížemi a začít je řešit.

Pomocníci z přírody

Menopauza je velmi diskutovaným tématem. Dříve se o ní tak nemluvila a příliš se neřešila. Ženy trpěly a všem to bylo jedno. Dnes je naštěstí doba moderní a problémy žen řeší, pomáhá jim a upevňuje jejich ztracené sebevědomí. Vše začíná změnou stravovacích návyků, dostatečným množstvím vlákniny a pohybem na čerstvém vzduchu. Český trh nabízí desítky přírodních preparátů, které tlumí popisované obtíže a regulují váhu ženy. V tomto údobí pomáhají i bylinky, červený jetel, sója, chmel otáčivý, andělika čínská a mateří kašička anebo ploštičník.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář