Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Móda Vzhůru do plavek!

Vzhůru do plavek!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak vybrat plavky

Nečekejte na poslední chvíli a objednejte si plavky podle nejnovější módy už v jarních dnech. Jak je známo, sezóna plavek trvá celý rok, ale největší mánie probíhá o prázdninách. Ženy, ale i muži se chtějí na pláži u moře, na koupališti, na přehradě i na bazénu líbit. Zaujmout nejžádanějšími barvami a střihy není problém. Internetové e-shopy a kamenné obchody přicházejí s absolutními špičkami plavek už nyní.

Vybírejte správnou velikost

Nechte se inspirovat novými trendy, ale i výprodejovými slevami. Mezi hity dnešního léta patří něžná bílá, ale i blankytně modrá a stále populární černá. Ženy si oblíbily i barevné variace, růžovou s šedou, květinové vzory, leopardí potisky, fialovou, kostičky a puntíky. Věřte, že je z čeho i letos vybírat. Nechte se ovlivnit cenovými trháky e-shopů a buďte na dovolenou připraveni.

Muži mají rádi styl

Plavky nepatří neodbytně do šatníku mužů i žen. Nikdy nevíte, kdy se vám budou hodit, i když zrovna nejste vášnivý plavec. Ženy si mohou libovat v bikinách, tankiny anebo jednodílných plavkách. Sportovní využití plavek si žádá krátký ušlý střih, pro radovánky s dětmi v moři je lepší bermudový styl. Při výběru plavek dbejte na pevnost, kvalitu a odolnost materiálu. Musí vám perfektně sednout, ženám držet dokonale poprsí a mužům tvarovat vypracovanou postavu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář