Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Krásné nohy nejen v létě

Krásné nohy nejen v létě

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
péče o nohy

Dbáte na svá chodidla a paty především v letních měsících, kdy je vystavujete v otevřené obuvi? Udělejte si na ně čas i v zimě a dopřejte si lepší pocit, vzhled i pohodlí. S pěknými patami se budete lépe cítit a hlavně se vám bude lépe chodit. Nebudete se stydět vyzout u doktora ani na bazéně. Přemýšlejte, kde všude ukazujete své paty světu a dejte se do bezbolestné a příjemné péče.

Dopřejte si masáže i zábaly

Chcete si svá chodidla zvelebit, jak nejvíce to půjde? Nezačínejte s žádným škrábáním kůže nasucho. Dejte si nohy do lavoru a tvrdou kůži nechte změknout. Velmi účinná je pomoc pemzy, škrabky a odřezávačů, které ztvrdlou kůži pěkně odstraní. Působivá domácí pedikůra slaví i u českých žen velké ovace. Pokud si myslíte, že patří do finančně náročných vydání, není to pravda.

Bylinky a přírodní lázně

Ženy preferují používání krémů a zábalů na nohy. Nejenže po nich kůže změkne, ale nohy se uvolní a prohřejí. Takovéto krémy se dají koupit anebo podomácky vyrobit třeba z citrónu, tvarohu, syrovátky anebo sádla. Veškeré zábaly je vhodné aplikovat s pomocí mikroténového sáčku anebo si na nohy nasadit teplé ponožky. Celý ozdravný proces se tím zrychlí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář