Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Móda Jak vybrat džíny podle představ?

Jak vybrat džíny podle představ?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak vybrat džíny

Přemýšleli jste nad tím, v jakém oblečení vám to nejvíce sluší? Jistě jsou to džíny. Mají tu moc dokonale vytvarovat i kypřejší postavu, odhalit anebo zakrýt ženské nedostatky. Jsou praktické, slušivé a hodí se k halence, tričku i svetru. Prostě senzační trendy kousek oděvu. Populární dámský i dětský druh kalhot se vyrábí většinou z denimu. Světlo světa spatřily v 50. letech 20. století, jejich nošení si oblíbila hlavně mládež.

Hlavní roli hraje pas i boky

Po příchodu do obchodu se rozhlédnete a vybíráte džíny tak akorát pro svoji postavu. Není vždy snadné se do nich natlačit. Když pasují přes boky, zase je nezapnete. Slibně jevící se široký pas zhatí úzké nohavice. Vybrat správné džíny je kumšt. Vybírat džíny podle velikosti je naprostá hloupost. Vždy dbejte na rozměry pasu a boků. Základem úspěchu je přesné měření a střih. Záleží i na typu postavy, ne všem pasuje stejný střih.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Správně měř a máš vyhráno

Stěžejním krokem je měření boků, najdete ho 10 centimetrů pod pasem. Hned nato se změřte i 20 centimetrů pod pasem. Štíhlé boky a zadek, který nejde skoro vidět, si žádá špagetové nohavice anebo strečové kousky. V úvahu přichází i vyšívání, lemování a výraznější kapsy. Tento typ postavy nesnese džiny s vysokým pasem, zato mu padnou bokovky. Takzvaný velký zadek ukryjí pukové rifle tmavších barev s vyšším sedlem. Rovný střih a vyšší pas, to je pravé ořechové. Džíny obtažené kolem postavy jsou nemyslitelné. Jen ukážete svoje nedostatky.

Naučte se znát své tělo

Jak jistě mnoho žen ví, silná stehna by se měla obloukem vyhnout šortkám a výrazným výšivkám či zdobení. Cigaretové rifle pasují dlouhým štíhlým nohám. Silná stehna schováte v pytlovitých džínsech. Tento střih se ovšem nehodí ke krátké postavě. Široké boky a větší bříško zamaskují rifle do zvonů. Při koupi džínů dbejte na své pohodlí, udělejte pár dřepů a dávejte pozor na to, aby vám netrčelo spodní prádlo a rifle se nezařezávaly.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář