Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Jen pro ženy Co dělají muži ve volném čase?

Co dělají muži ve volném čase?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
dokonalý muž

Určitě by ženy zajímalo, jaký koníček vede mezi muži. Nelze to brát jistě všeobecně, ale jistě existuje top populárních mužských hobby. Věřili byste tomu, že se mnozí muži vlastně jen nudí a lenoší u televize anebo u počítače. Faktem je, že sledování sportovních zápasů a hustý nářez při počítačových hrách nemá chybu. Musíme myslet na muže otce, pány žijící svobodným životem i starší generace.

Pracovní nasazení na maximum

Pracovní týden se někdy proklatě táhne. Po příchodu z práce si někteří páni zajdou na pivo, do posilovny anebo se věnují rodině. Existuje však několik činností, které pány jistě nadchnou a odreagují. Jednou z mnoha variant relaxace je grilování anebo vaření. Právě zde si mohou svobodní mladíci i tatínci hrát se svou kreativitou. Dalším populárním hobby je sport, ať už pasivní či aktivní. Vede lyžování, cykloturistika, lukostřelba anebo tenis. Svou inteligenci si zocelí při šachu.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Od sportu po umění

Ne všichni pánové jsou sportovně zdatní. Mám na mysli třeba vědce a umělecky založené jedince. Takoví dokážou investovat třeba do starožitností, cenných papírů, známek i umění. Tato zábava se může stát i vynikajícím přivýdělkem. Moderní doba s sebou nese nové možnosti zábavy. Jako malí kluci si hráli na vojáčky. Teď si oblíbili paintball, třeba skok padákem, horolezectví i bungee jumping. Spousta mužů si sebou nese svůj dětský sen do dospělosti. Věnují se modelářství aut, letadel i budov.

Trocha pohybu neškodí

Člověk by řekl, že svět bojových umění není už tak atraktivní, opak je ovšem pravdou. Vybít se, naučit se ovládat a být fit, to je stěžejním cílem bojových umění. Proto je muži milují. Jací by měli být všichni muži? Jistě odvážní! Ambiciózní a schopní jedinci se nebojí létat a vidět tak svět z ptačí perspektivy. Je těžké říci, čím svého milého manžela potěšit, ale jistě ho nechte věnovat se svým koníčkům naplno.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář