Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Dovolená Dovolená ve vesnicích Evropy

Dovolená ve vesnicích Evropy

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
ostrov usedom

Přemýšlíte o zcela novém rytmu letní dovolené? Zapomeňte na rekreaci v populárních zemích jižní Evropy a vrhněte se do zajímavého odpočinku v prázdninových domech Německa. Nepočítejte s dlouhým cestováním a nákladnými výdaji. Oblasti kolem Severního a Baltského moře jsou naprosto ideálními pro rodinnou rekreaci. K vysněným cílům se dostanete letadlem, autobusem, autem i vlakem.

Svěžest Baltského a Severního moře se nezapře

Prázdniny jsou záležitostí dětí. Ke svému štěstí potřebují koupání a dovádění v moři. Mezi nejoblíbenější místa rodinné relaxace patří Rujána. Písečné pláže s mělkým vstupem do moře osloví hlavně nejmenší výletníky, neplavce a seniory. Fantastický zážitek i služby cestovního ruchu zajišťuje pláž v obci Baabe. Zdejší léčivý vzduch prospívá a okolní vegetace je přírodní rezervací zapsanou na Seznam světového dědictví UNESCO. Rujána je navštěvována díky křídovým útesům. Nejlépe se pozorují z paluby lodi.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Ostrov Usedom – cyklistický ráj

Sportovní nadšenci, především cyklisté a turisté prahnoucí po romantických procházkách, se zcela uspokojí na ostrově Usedom. Tento skvost leží v Baltském moři a je skutečným královstvím slunce, pohody a čisté přírody. Podlehnete komfortnímu ubytování v soukromí, wellness službám, koupání v moři, cyklistice, pozorování útesů, golfu i kulturním památkám, koncertům a výstavám. Usedom zaujme typickou přímořskou architekturou, proutěnými koši na plážích i pokrmy ze slanečka.

[irp]

Uvolněte se na poloostrově Priwall

Rychlá dostupnost a vybavenost letních bytů vás nadchne na poloostrově Priwall ležícím mezi Baltským mořem a řekou Trave. Tento poloostrov se pyšní písčitými plážemi, nedotčeností přírody, lázeňskými programy, přístavem i dunami. Severní část je v objetí klidu a písečných dun. Dostanete se tam snadno trajektem. Bezpečnost koupání a dovádění v moři dětí zaručuje mělký břeh. Jižní Priwall je vlastně přírodní rezervace, s mokřady a rybníky. Zde lze pozorovat netopýry, rosničky, užovky i vzácné druhy ptáků.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář