Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Móda Kabelky pro každou příležitost

Kabelky pro každou příležitost

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak vybrat kabelku

Když přijde na boty a kabelky, ženám se na tváři objeví úsměv jako hrom. Vždyť dáma bez kabelky je zcela ztracená. Kam by si maminky, babičky i mladé dámy uskladnily rtěnku, pudr, deštník, kapesníky a jiné drobnosti, bez kterých se neobejdou? Pro každou příležitost se hodí jiná kabelka. Dokonalá garderoba se neobejde bez velké kabely, psaníčka, elegantního modelu přes ruku ani sportovní tašky.

Univerzální kabelka neexistuje

kabelka
Spousta žen na kabelkách i šetří. Stejný model nosí do práce, na rande i na výlet. Samozřejmě je to zcela vyloučeno. Rozdílné příležitosti se nesou ve znamení pohodlí, luxusu i praktičnosti. Do práce a při nákupech se hodí velká kabelka. Její výsadou by měla být lehkost, správné uspořádání a jednoduchost. Procházka, nákupy, výlet, večírek či do kina, to jsou ideální příležitosti pro menší pošťáckou tašku přes rameno. Vlezou se do ní základní věci. Módními barvami jsou hnědá a béžová i velurové modely.

Módní hity za prima ceny

Elegantní model, to je kabelka na předloktí. Právě nyní populární a stylová. Při jejím pořízení myslete na lehkost a nepříliš velké rozměry. Rychle se pronese. Tyto kousky patří k hitům, zejména s třásněmi, v černé či hnědé barvě. Doktorské brašny se hodí především do práce, působí diplomaticky. Hodí se ke kostýmku i šatům, častou jsou opatřeny popruhem pro pohodlné nošení.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Společenské akce klepou na dveře

Nezbytný módní doplněk na ples, párty či do divadla. Psaníčko. Nebojte se s jeho designem, barvami a zdobením experimentovat. Vše je dovoleno. Atraktivní modely xxl vám poslouží k úschově mobilu, klíčů, peněženky a rtěnky, jako stvořené pro procházku a na nákupy. Některé kousky jsou opatřeny ozdobným ramínkem. Sportovní taška, praktický pomocník do posilovny, vám poslouží a navíc budete trendy. Při výběru kabelky dbejte na její kvalitu. Cena nemusí být rozhodujícím faktorem. Chcete se přeci hlavně líbit?


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář