Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Jen pro ženy Ozdoby do vlasů pro ženy

Ozdoby do vlasů pro ženy

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
ozdoby do vlasů

Ať už máte dlouhé anebo krátké vlasy, vždy upotřebíte stylové ozdoby do vlasů. Jsou prostě nadčasové, ženské a někdy nepostradatelné. Ne všechny ženy nosí rády rozpuštěné vlasy, vadí jim. V tomto případě je dobré mít v kabelce gumičky anebo sponky. Sepnuté vlasy dámy preferují především při sportu, úklidu anebo při hře s dětmi. Právě malí nezbedové dokážou za vlasy pořádně zatahat.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Pomocníci k nezaplacení

Sponky a skřipce do vlasů by ženy neměly podceňovat. Právě tyto módní doplňky se nesou v rytmu elegance a ryzí krásy. Dokážou udělat z ponurého stereotypního účesu pěkný výsledek. Mějte po ruce pár barevných spon, slavnostních čelenek, běžných gumiček, hřebínků, vlásenek, korunek anebo pukaček. U dlouhých vlasů jistě využijete i drátěnkovou sponu a skřipce. Vždy rozlišujte ozdoby do vlasů podle příležitostí. Obyčejné gumičky na ples anebo do divadla nepatří! Holdují sportovním příležitostem a pro domácí nošení.

Vydejte se na ples připravena

čelenky do vlasůJednou z mnoha slavnostnějších doplňků jsou čelenky. Jejich pomoc je spjata spíše s mladšími dívkami a holčičkami. Hodí se do školy i na svatbu. Ozdobené květinkou, peřím, stuhou anebo modely s umělé hmoty hrají prim. Honosnější čelenky se zdobením a kamínky ocení ženy na ples anebo do divadla. Korunky s perlami, třpytkami a kamínky nesmí chybět slavnostnímu účesu. Někdy stačí jen málo a účes okamžitě ožije třpytivou sponkou v různých barvách a tvarech. Takovéto sponky se hodí pro běžné nošení do práce i na slavnostnější chvíle.

Myslete na rychlou úpravu vlasů

Máte v oblibě skřipce? Pro snadnou úpravu účesu a manipulaci? Pořiďte si je zdobené, v jednoduchých vzorech a různých velikostech. Pukací sponky patří k nepostradatelným pomocníkům mladých dívek, holčiček, žen. Vlasy dokonale sepnou a drží. Koupě jednoho skřipce, gumičky či spony je hloupost. Cenově výhodná i praktická jsou větší balení. Častokrát se stává, že marně hledáme něco do vlasů. Je dobré mít na dosah hned několik kousků ozdob a pomůcek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář