Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Péče o pleť v bio kvalitě

Péče o pleť v bio kvalitě

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
péče o pleť

Prahnete po pěkné pleti bez nedostatků, ale nechce se vám pořád investovat do předražených přípravků a krémů? Vyzkoušejte postupy milované i našimi babičkami. Své pokožce dopřejete ochranu i prevenci před zarudnutím a pupínky tradičními způsoby bez chemie. Farmaceutické a kosmetické produkty vaší pleti nemusí vždy vyhovovat.

Babské rady se již stokrát osvědčily

Vdechněte své pleti svěžest a mládí běžnými surovinami. Zamysleli jste se nad svou skladbou jídelníčku? Právě to je základem čisté pleti. Zařaďte do svých pokrmů více česneku a obohatíte se jeho antibiotickými účinky. Obsažená látka Alicin ničí bakterie. Lehce ho využijete při angíně, chřipce i vysokém cholesterolu. Dopřejte svému tělu jablka! Antioxidanty vyčistí vaši pleť, a odstraní z těla mikroorganismy. Pojídejte celá jablka i se slupkou anebo si přivykněte na jablečný ocet.

Kukuřice pro zdraví

Milujete sladkou chuť kukuřice? To je výborné. Obsahuje vitamíny řady B a kyselinu listovou. Působí proti stresu a zinek se stará o příjemný vzhled pleti. Oblíbené jsou domácí pleťové masky. Snadno si je připravíte z dostupných surovin. O dezinfekci pokožky se postará maska s tvarohem, medem a kapkou mléka. Nechte ji působit asi půl hodiny a pak obličej důkladně omyjte. Med, olivový olej a žloutek dokážou divy. Aplikujte a po 30 minutách a poté rovněž pečlivě omyjte. Jahody z lesa rozmačkejte a naneste na dekolt, krk i obličej. Vyhladí vrásky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

 

Pleť potřebuje regeneraci

Svěžest pleti dodá maska z avokáda, medu, citrónové šťávy a jogurtu. Pružnost pokožce dopřeje maska z banánu, žloutku a olivového oleje. Povadlou pleť osloví stahující maska s našlehaných vaječných bílků a okurky. Dokonalý peeling zajistí třtinový cukr a hroznové víno, vše rozmačkejte a na pokožku zlehka naneste. Nastrouhaná mrkev dodá pleti po 20 minutách působení pěknou barvu a pružnost. Bílý jogurt a med naneste na pleť a po půlhodině důkladně smyjte. Posilujte svou pokožku surovinami v bio kvalitě a nezapomeňte na vyrovnané stravování.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář