Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Jen pro muže Kde požádat milovanou osobu o ruku?

Kde požádat milovanou osobu o ruku?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
žádost o ruku

Přemýšlíte nad originálním vyznáním lásky? Nebojte se experimentovat! Mladí lidé touží po noblese a tajuplnosti. Inspirujte se vlastní fantazií anebo nápady ostatních zamilovaných. Při dostatku finančních prostředků se originalitě meze nekladou. Okouzlující vyznání lásky v cizině u moře na pláži, romantické promenádě, u duny písku, v srdci historických měst anebo po výšlapu na gigantické alpské vrcholy, se jeví jako dokonalá volba.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Nezapomenutelný zážitek pro oba snoubence

Žádost o ruku s sebou nese rozechvění, lásku a upřímnost. Nastávající nevěsta by se měla těšit nejen z překrásného zásnubního prstenu. Výběr lokality je rovněž velmi důležitý. Obyčejné vyznání lásky doma v posteli, pomocí SMS zprávy či na luxusní večeři není příliš originální. Nezapomeňte, že se ženy chtějí svým zvědavým kamarádkám pochlubit a to za každou cenu. Alespoň jednou v životě si přejí stát se princeznami.

[irp]

Evropská města nezklamou

Pozvěte svou vyvolenou na prodloužený víkend do některého z evropských měst. Právě zde najdete romantiku, skvělé zázemí historických budov, kašen, parků a tajuplných uliček. Klidně oslovte pouliční muzikanty, ať vám k tomu zahrají. Tento styl žádosti o ruku, nemá jedinou chybu. Barcelona, Benátky, Řím, Florencie, Dubrovník, Praha, Budapešť anebo Salzburg ukojí nejnáročnější představy.

Do hor a na wellness pobyt

Naplánujte si vše do posledního detailu. O nedostižné zážitky se postarají horské hřebeny a zasněžené chaty. Vše záleží na vkusu partnerky, aby se třeba neurazila. Objednejte luxusní pobyt na horách anebo vyrazte za romantikou horské chaty. Vystoupejte na nejvyšší vrchol a vyhrkněte ze sebe dojemný monolog. Třeba se dočkáte vytouženého, ano. Koňské spřežení se saněmi, jen vy dva zabaleni do kožešin, to je ta pravá romantika. Odpočinek ve vířivce se sklenkou šampusu v ruce, jistě stojí za zvážení. Kapánek představivosti se vždy hodí. Tak hodně štěstí!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář