Sobota, 20 dubna, 2024
Home Domácnost Výběr vany do koupelny je kumšt

Výběr vany do koupelny je kumšt

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak vybrat vanu

Zařizování koupelny představuje pro někoho zábavu, jiný se trápí s malým prostorem. Stěžejním prvkem koupelny je beze sporu vana. Kde není přáno dostatečnému prostoru, je třeba se rozhodnout pro vanu. Poslouží jako sprcha a zároveň splní podmínky relaxace. Podle čeho byste si vysněnou vanu vybrali? Řídili byste se materiálem, vzhledem, tvarem anebo funkcemi? Vše je podstatné.

Na kvalitě materiálu jistě záleží

Moderní koupelnová studia vám poradí při výběru vany od A do Zet. Pořídit lze vanu z litého mramoru, smaltové oceli, akrylátu, kamene, dřeva i skla. Přírodní materiály sice přinášejí nadčasový vzhled, nicméně nejsou praktické. Nejpopulárnější se jeví akrylát či smaltová ocel. Oplývají funkčností, pěkným vzhledem i a splňují základy rychlého úklidu. Smaltová ocel je sice nejčastějším materiálem, ale přináší s sebou nevýhody. Zatímco se pyšní bytelností a dlouhou životností, oponuje jí křehkost a rychlé poničení. Akrylát udržuje teplo a drží tvar. Oceníte jeho antibakteriální vlastnosti.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Tvary van a jejich funkce

Moderní doba umožňuje nejrůznější tvarování vany do koupelny. Vybírat lze z obdélníku anebo rohových a asymetrických produktů. Nejrozšířenějšími typy jsou vany ve tvaru obdélníku. Zajišťují pohodlné sprchování a dostatek prostoru. Rohové vany se hodí do velkých koupelen. Relaxace ve dvou nemá chybu. Asymetrické vany se osvědčí v menších koupelnách, kde hraje hlavní roli úspora místa. Vyzařuje z nich luxus a komfort.

Chcete mít vždy něco navíc?

Vany doplněné hydromasážním systémem splní potřeby nejnáročnějších. Zde počítejte s navýšením ceny. Lidé si oblíbili modely opatřené integrovaným sedátkem. Poslouží k hygieně i odkladu věcí. Při koupání v páru oceníte odtok umístěný ve středu. Nikoho nebude tlačit špunt do pozadí. Milujete čtení ve vaně? Jistě upřednostníte ergonomické prolisy. Ztuhlou páteř uvolní napouštění podél bederní páteře. Často při koupání cákáte vodu kolem? Pořiďte si vanovou zástěnu a máte po problému!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář