Pátek, 29 března, 2024
Home Domácnost Hodinový manžel – pomoc v domácnosti

Hodinový manžel – pomoc v domácnosti

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
hodinový manžel

Potýkáte se často s problémy v domácnosti? Nevíte si rady s ucpaným odpadem, elektrikářskými pracemi a údržbou zahrady? V tom případě uvítáte služby hodinového manžela. Tento styl pomoci ocení především starší ženy žijící bez partnera, důchodci i osamělé maminky dětí. Kde chybí mužská ruka, je tato služba jedinečná. Pokud se nemluvný nešikovný manžel otáčí k práci zády, zavolejte na pomoc hodinového pomocníka.

Už se netrapte s nečekanými obtížemi

Zajistěte si služby hodinového manžela a máte po starostech. Odborník na elektrikářské, instalatérské, malířské, lakýrnické, obkladačské a zednické práce se hodí do každé domácnosti. Postará se o úklid bytových i nebytových prostor, zapojí PC a postará se o jeho opravu. Zapojí zámky, smontuje nábytek, opraví WC i kapající kohoutek, vymění žárovku a vodovodní baterii. Instaluje poličky, zrcadla a vyčistí žaluzie. Poradí si se zasklením okna, položí lino i dlažbu. Na zahradě shrabe listí, pořeže dřevo a natře plot.

Služby jako na zavolanou

Domácí pomocník anebo manžel zastane práci v nepřítomnosti muže. Plně ovládá řemeslnické a technické směry. Nezvykejte si na pomoc souseda anebo přátel, nejsou vždy po ruce. Ihned se zamilujete do jeho nadání a rychlosti, se kterou činnosti vykonává. Jeho pozitivem je časová flexibilita a slušnost. Pokud máte doma líného či nešikovného partnera služby hodinového pomocníka upřednostníte.

Dejte si dům do pořádku

Drobné opravy často nezvládnou osamělé ženy, studenti a starší občané. Hodinový manžel si s sebou nosí své profesionální nářadí, na to většina rodin nemá peníze. Moderně žijící muž nemá čas na úpravy domu, raději si odborné služby zaplatí. Pokud nemáte čas a potřebnou zručnost, spolehněte se na hodinového muže. Služby tohoto typu se pohybují od 100 korun na hodinu, počítejte s platbou za dopravu, která má obvykle pevně stanovenou taxu.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář