Pátek, 29 března, 2024
Home Móda Módní zimní pokrývky hlavy

Módní zimní pokrývky hlavy

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
čepice na zimu

Přes různorodé předpovědi počasí nevíme, jaké bude letošní zimní počasí. Jedno je jisté. I mírná zima dokáže s lidským organismem zatočit a uvést ho do nemoci. Noste proto teplé bundy, rukavice, šály a hlavně čepice. Především ženy tyto doplňky oblečení zanedbávají. Říkají si, že vypadají v čepicích jako kluci. Prostě jim nesluší. To je omyl. Módní nebe přináší excelentní kousky pokrývek hlavy.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Zatočte s paní zimou

Oblékněte se do teplého oděvu od hlavy až k patě. Pořiďte si slušivý klobouk anebo čepici a máte vystaráno. Nejenže vám bude teplo, ale navíc zazáříte jako hvězda. Módní doplněk s bohatým zdobením, bambulkou anebo kožešinou dodá vašemu outfitu skvělý design. Nebojte se experimentovat. Nic nezkazíte ani kulichem v norských vzorech, jsou nesmrtelné a především zahřejí.

Chladné počasí módě přeje

Mrazivé zimní dny se bez čepice prostě neobejdou. Slaďte svoje oblečení dokonalou beranicí třeba s umělou kožešinou. Prudce trendy jsou flitry, které ke sněhu prostě patří. Teplejší dny patří kloboukům pasujícím ke kabátům. Klobouky nejsou jen výsadou pánů. Lehčí čepice ve sněhobílé, růžové, stříbrné, šedé anebo červené barvě se hodí do každého počasí. Sexy jsou i motivy se zvířecími vzory. Proužky, vzory losa, vloček či umělá kožešina potěší vaši hlavu. Vybírejte z desítek módních trendů a zahalte svou hlavu stylově.

Umělá kožešina se prostě nosí

Do práce, divadla anebo na večírek zvolte čepici z umělé kožešiny třeba v melírované, bílé či hnědé barvě. Beranice s kožíškem se hodí na procházky i na běžné nošení. Přináší záruku skutečného tepla. Klobouky pánského stylu nesmírně ladí k saku a kabátu. Povoleny jsou i buřinky či design v jezdeckém designu. Letošní rok ladí bordó anebo královské modré. Klobouky se stuhou s mírným vlněním po okrajích jsou neodolatelné. Klobouk s pírkem, zdobením i v tradiční béžové, velbloudí, karamelové a červené přináší vzhled dámy. Nejlépe se hodí k rozpuštěným vlasům.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář