Pátek, 19 dubna, 2024
Home Jen pro muže Pánské oblečení s mnoha funkcemi

Pánské oblečení s mnoha funkcemi

od Redakce
Published: Upraveno 2 komentáře
pánské obleky a styl

Módní magazíny jsou nabity radami, co nosit a kdy to nosit. Dávno už není pravdou, že jen ženy se chtějí líbit. Také pánové o sebe rádi a šikovně pečují. Mnohdy vypadají lépe než jejich sladké polovičky. Dokážou si najít styl, který jim sedí a tím se řídí. Módní časopisy mohou inspirovat, ale řídit se jimi nemusíme. Určitě existuje pár kousků oblečení, co pánská garderoba postrádat nesmí.

Páni gentlemani

A už je to tady! Ples, svatba anebo oslava u přátel, co si žádá formální oblečení. Kde vzít honem košili, kravatu, oblek a slušné kožené boty? Vidíte. Právě tyto druhy oblečení a doplňků by neměly ve vašem šatníku chybět. Jestliže si udržujete stále stejnou formu, vydrží vám i několik let. Slavnostní chvíle se neobjevují příliš často, ale jak na ně dojde, mnozí pánové jsou v koncích. Právě na takovýchto akcích se projevíte a ukážete svůj osobitý styl.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Oblek využijete vícekrát do roka

Většina pánů si myslí, že je oblek nepohodlný a košile s kravatou škrtí. Formální oblečení moderního vzhledu a střihu je určeno i pro méně slavnostní příležitosti. Koupě obleku není také žádná legrace. Nebojte se pořádně informovat a investovat. Kvalitní oblek využijete na pracovní schůzky, večeři či školení. Jeho využití nezná mezí.

Klasika za rozumnou cenu

pánské doplňkySprávný muž si umí svoji postavu vyladit. Nejvíce sexy se zdá ženám v klasických tričkách, jednobarevných bez potisku. Základní barvy černá a bílá by měly být jistými favority. Skvěle se kombinují. Džíny obepnou postavu a dokážou ji dokonale formovat. Mužům sluší tmavé modely. Takovýto kousek se příjemně doladí černým či bílým trikem, teniskami, perfektními robustními hodinkami. Tradiční styl oblékání jistě vede. Také prošívané džínové a kožené bundy vytvářejí z muže idol.

Pánská obuv a doplňky

Získejte od módních trendů ještě více. V teniskách se chodí pohodlně, ale mokasíny patří k jistým favoritům. Tyto stylové boty padnou k džínům i kalhotám. Navíc jsou momentálně ohromně trendy. A nakonec? Doplňky dělají celkové vizáži třešničku na dortu. Samozřejmě mluvíme o kvalitních hodinkách, které poslouží designově i funkčně.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

2 komentáře

Karel 23.8.2016 - 18:53

Sako musí sedět na těle a nesmí se tvořit vypouklé vlny, např. na hrudi. Sako nesmí být v ramenou vypasované a těsné na tělo. Rukávy musí být délky sahající přesně ke kořenu palce u ruky – platí při připažení k tělu).

Manžeta musí z rukávu vyčnívat natolik, aby byl vidět manžetový knoflík. V případě, že máte oblečenou košili s rukávem musí rukáv vyčnívat z rukávu saka minimálně 1 centimetr. Do saka se nosí pouze košile s dlouhým rukávem.

Karel 23.8.2016 - 18:54

Tak ještě taky něco dodám 🙂

Kalhoty jsou nad obuví vpředu pokrčeny, vzadu kryjí patu obuvi. Podrážka obuvi je vidět. Výška rozkroku kalhot je opravdu v místech rozkroku a není posunuta dolů směrem ke kolenům. Při výběru kalhot je vhodné vyzkoušet si sednout a mírně se předklonit. Zkusíte si tím, zda nemáte vzadu kalhoty příliš upnuté a zda vám nehrozí, že kalhoty prasknou. Těsnost kalhot v oblasti stehen není také vhodná. Kalhoty musí být volné.

Zanechat komentář