Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Stínící technika od Maron.cz – 25 let na trhu!

Stínící technika od Maron.cz – 25 let na trhu!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
pergoly

Jste pyšným majitelem domu? Neustále přemýšlíte, jak ho zdokonalit a zajistit si tak maximální požitek z bydlení? Díky vnitřnímu i venkovnímu stínění, pohyblivým pergolám a markýzám dopřejete své nemovitosti moderní vzhled a funkční prvky. Kde však najít spolehlivého prodejce, který by splnil vaše náročné představy? Vsaďte na Maron.cz – dodavatele stínící techniky s tradicí.

Dlouholeté zkušenosti v oboru

maron.czZaměřte se na kvalitní produkty společnosti Maron.cz, která vznikla roku 1991. Jistě vás osloví tradicí trvající 25 let. V čem spočívá její kouzlo? Jako malá garážová firma začínala ručním šitím rolet a postupem času otevřela první pražskou prodejnu. Dnes nabízí pestrý sortiment stínící techniky, pergol a markýz.

Společnost se podílela na mnoha významných projektech a je oblíbená mezi českými celebritami.

Unikátní počin v trendy vzhledu

Za zmínku stojí Mateřská škola Slivenec, kterou navrhl architekt Aleš Brotánek. Energeticky pasivní budova je opatřena venkovním zastíněním, které udržuje ideální teploty a světlo v místnostech. Venkovní textilní rolety z materiálu Soltis 86 fungují na dálkové ovládání. Tyto moderní prvky společně s dokonalým barevným odstínem dodávají stavbě originální design.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Vnitřní stínění dokáže divy!

Prohlédněte si moderní rolety a žaluzie. Interiérové rolety vám pomohou doladit vzhled místnosti a zároveň se postarají o perfektní zastínění či zatemnění. Eleganci a funkčnosti zajistí japonské stěny. Efektivní stínění zimních zahrad, které lze regulovat dle potřeby zvládnou venkovní žaluzie. Také venkovní rolety se postarají o pohodlné ovládání, odhlučnění a moderní design.

Pergola s pohyblivou střechou – srdce domu

Dřevěné, hliníkové anebo samostojné pohyblivé pergoly vás zavedou do ráje. Pokud si pořídíte pergolu s pohyblivým zastřešením, těšte se na příjemný komfort. Vytvořte si na zahradě anebo terase útulné posezení a odpočívejte na čerstvém vzduchu. Vyberte si firmu Maron.cz a dopřejte si to nejlepší, profesionální přístup, výbornou radu, kvalitní výrobky a odbornou montáž.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář