Pátek, 29 března, 2024
Home Naše tipy Ložnice podle FENG SHUI – zrcadlo vašeho vztahu

Ložnice podle FENG SHUI – zrcadlo vašeho vztahu

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
ložnice podle feng shui

Ložnice není jen pouhým obyčejným místem k odpočinku. Podle Feng Shui nás právě umístění, stav a energie ložnice ovlivňuje tak silně, že na ní závisí blaho celé domácnosti. A proto bychom zařizování této místnosti měli věnovat opravdu dostatek času.

Kde zařídit ložnici ?

Tak tedy pěkně od začátku. Kde se vlastně nachází ono ideální místo pro ložnici? Podle tohoto principu je nejlepším místem zadní část domu, co nejdále od čelních dveří, protože tato oblast je většinou klidnější, tišší a lépe chráněna. V ideálním případě by do vaší ložnice měly vést jen jedny dveře, více dveří znamená úbytek energie.

Dveře by se měly otevírat minimálně na devadesát stupňů, cokoliv umístěného za dveřmi, na dveřích nebo zdi za dveřmi může způsobovat energetické bloky ve vašem životě. Okna jsou také velmi důležitá, protože dodávají přírodní světlo, ale neměla by být umístěna v blízkosti postele.

[irp]

Dekorace a doplňky jsou důležité

Ložnice je vaším královstvím, váš intimní prostor, který jen tak někomu neukazujete. Místo, kde si hýčkáte své vztahy na všech možných úrovních. A při zařizování je důležité, na to nezapomínat. Tato místnost by neměla být studovnou, pracovnou, tělocvičnou ani obývacím pokojem, a proto do ní nepatří žádné počítače, rotopedy, šicí stroje a dokonce ani televize nebo hromady knih. Svoji ložnici vybavte manželskou postelí s jednou velkou matrací, nočními stolky a maximálně šatními skříněmi, které by rozhodně neměly být přeplněné.  Uvidíte, že se vám bude mnohem lépe usínat a relaxovat.

Při zařizování myslete také na dekorace, ideální volbou jsou symboly šťastného partnerství, třeba vaše fotky z dovolené nebo svatby. Pokud chcete podpořit rovnocennost ve vašem vztahu, umístěte do ložnice například dvě stejně velké svíce nebo dva stejně velké obrazy. Velmi důležité jsou také barvy a odstíny, které ve své ložnici použijete. Tak například růžová přitahuje lásku, červená podněcuje vášeň, zelená a žlutá mají léčivé účinky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář