Pátek, 29 března, 2024
Home Jen pro ženy 7 módních tipů pro jaro/léto 2016

7 módních tipů pro jaro/léto 2016

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
módní tipy jaro/léto 2016

Vláda zimy je u konce, což je jasným signálem, abychom si představili nejvýraznější módní trendy pro sezónu jaro/léto 2016. Jak by tedy měl vypadat i váš šatník?

1.Netradičně černá!

Jak se ukázalo na mnoha módních přehlídkách českých i světových návrhářů, jednou z top barev pro jaro a léto bude paradoxně černá. Pokud chcete být IN, nesmí vám v šatníku chybět například dlouhá černá tunika či sexy mini šaty. Nosit se budou také velké černé kabelky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

2.Sytější vyhrává

Trendy budou také syté barvy a hlavně jejich kombinace. Zapomeňte na nevýrazné pastelové odstíny. Máte-li držet krok s poslední módou, musíte se obléknout do zářivých a sytých barev. Mezi top 5 barev pro jaro/léto 2016 patří: Červená, zelená, oranžová, modrá a fialová.

[irp]

3.Lesk a třpyt

Metalické barvy jsou v kurzu už několik sezón, ani ta letošní nebude výjimkou. V popředí jsou metalické – stříbrné barvy, zlaté odlesky jsou naopak na ústupu. Nebojte se metalického oblečení, které se dá skvěle kombinovat s černou. Pořiďte si také blyštivé doplňky, super záležitostí jsou třpytivé lodičky nebo baleríny.

4.Vosí pas

Hitem sezóny je oblečení, které vytváří vosí pas. Jak ho vykouzlit? Stačí použít širší pásek v barvě kontrastující k oblečení.

5.Spojení topu a sukně

I letos bude stylové nosit upnutý krátký top v kombinaci s krátkou nebo dlouhou sukní. Nebojte se kombinovat a vytvořit barevné kreace. Top například doplňte ještě dlouhým náhrdelníkem.

6.Elegance i sport

Letošní sezona fandí elegantnímu a také sportovnímu stylu. Dobře uděláte, pokud je spojíte. Nosí se například outfity: Sukně, elegantní sáčko a tenisky apod.

7.Zrádné doplňky

Nezapomeňte na to, že doplňky rozhodují o výsledném looku. Dejte si velký pozor, aby k sobě vzájemně ladily například brýle, náušnice i kabelka apod. Nesmí vám chybět velké brýle v retro stylu a pestrobarevné náramky.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář