Pátek, 29 března, 2024
Home Móda Každý sportovní tým by měl mít své dresy!

Každý sportovní tým by měl mít své dresy!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
sportovní dresy

Dali jste dohromady sportovní tým pro blížící se sezonu letních sportů a chystáte se společně se svým týmem vyrážet za sportovními akcemi po celém území naší republiky. A co by měl mít každý správný tým? Základem je dostatek členů, zápal do hry, název, motto a v neposlední řadě dresy. Ukažte všem ostatním, že jako tým táhnete za jeden provaz a vyberte si sportovní dresy, které vás budou nejvíce vystihovat.

 

Kvalitní a elegantní dresy nemusí stát tisíce!

Rozhodně se nevyplatí kupovat dresy, které budou z nekvalitního materiálu a hned po prvním zápase nebo po prvním vyprání budou poničené, vytahané nebo se začnou párat. Takové by znamenaly jen vyhození peněz z okna. Dresy musí něco vydržet, zejména pokud se chystáte na kontaktní sporty. Kvalitní a elegantní ale nemusí být drahé. Nemusíte hledat jen v nabídce specializovaných sportovních obchodů s oblečením a potřebami na sport. Tam jsou podobné tipy zboží a ostatní vybavení předražené. Kvalitní dámské a pánské sportovní dresy se dají najít i jinde.

 

Prohlédněte si nabídku na Xfer.cz

Vysoce kvalitní a elegantní sportovní dresy najdete například v nabídce obchodu Xfer.cz. Tento obchod s oblečením je na českém trhu již více než 20 let. Hlavní specializací obchodu je výroba reklamního textilu a distribuce sportovních a firemních oděvů společně s oblečením pro volný čas. Celý sortiment klade důraz na kvalitu a cenu. To platí i pro sportovní dresy, kterých je v nabídce přes 16 typů.

 

Celé sety s možností potisku nebo výšivky

V nabídce nejsou jen samotné dresy, ale ucelené sety sportovního oblečení – dres, trenky, stulpny. Aby bylo vybavení kompletní, lze si ve stejném designu objednat i teplákovou soupravu. Po dohodě lze všechny druhy oblečení v nabídce Xfer.cz vybavit odolným potiskem dle vašeho výběru nebo výšivkou. Jako praví profesionálové – na zádech číslo se jménem a zepředu logo svého týmu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář