Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Úlevu při rýmě a potížích s ucpaným nosem Vám přinese nosní spray Phyteneo NeoRhin

Úlevu při rýmě a potížích s ucpaným nosem Vám přinese nosní spray Phyteneo NeoRhin

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak na rýmu

Pokud vás trápí rýma a máte ucpaný nos, vyzkoušejte nosní spray NeoRhin Phyteneo. Tento zdravotnický prostředek čistí a zvlhčuje nosní sliznice, díky čemuž přináší úlevu při pocitu ucpaného nosu.

Co je rýma a jaké jsou její hlavní příznaky

Rýma je onemocnění, se kterým se jistě setkal každý z nás. Rýma se definuje jako zánětlivé onemocnění nosní sliznice, mezi jehož hlavní příznaky patří hypersekrece, zduření nosní sliznice, kýchání, svědění nosu, popřípadě patra nebo zvukovodů.

Rýmu se dělí na dvě formy, a to na rýmu alergickou a nealergickou, která bývá někdy nazývána také rýmou infekční).

Za vznikem rýmy alergické stojí především porucha reaktivity imunitního systému nebo nosní sliznice. V rané fázi dochází v místě působení alergenu, jako je tráva, pyl nebo prach, ke zvýšení tvorby histaminu, což následně vede k typickým alergenním symptomům (svědění nosu a očí, rýma a kašel, pocit ucpaného nosu, slzení a vodnatá sekrece nosu) .

Infekční (nealergickou) rýmu způsobují viry, např. rhinoviry nebo coronaviry, které napadají sliznici a oslabují ji. Ta je pak velmi snadno napadnutelná bakteriemi jako jsou Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus nebo Streptococcus pyogenes. Infekční rýma se objevuje nejčastěji na jaře a na podzim, když je venku vlhko a chladno. Za tohoto počasí jsou sliznice hůře prokrvené a je oslabena imunita.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Jak zvládnout rýmu

Jak se zbavit rýmy? Při léčbě rýmy je nutné především dbát na posilování imunitního systému. Doporučuje se proto užívat vitamín C, zinek a pít bylinné čaje (šípkové, lipové, bezové). Důležité je také důkladné zvlhčování a oplachování nosní sliznice, díky čemuž se zlepšuje funkce řasinek a tím i průchodnost nosních dutin. Proto proti rýmě používejte nosní spray NeoRhin.

Nosní spray NeoRhin Phyteneo

nosní sprayZdravotnický prostředek NeoRhin Phyteneo je určen pro léčbu rýmy a ucpaného nosu u dětí i u dospělých. Přípravek obsahuje eukalyptovou silici, která má antiseptické účinky. Samotná nebo v kombinaci s dalšími silicemi se často tato látka používá pro mírnění symptomů nemocí horních cest dýchacích. Nosní spray NeoRhin obsahuje rovněž badyánovou silici, která se používá k mírnění kašle. Navíc má antibakteriální a antivirální účinky. Další obsaženou látkou je panthenol, který tu úžasnou vlastnost, že regeneruje sliznici nosu. Hlavní účinnou látkou je ale hypertonický roztok mořské soli, který zprůchodňuje ucpaný nos tím, že na principu osmózy pomáhá ke splasknutí zduřelé nosní sliznice.

Nosní spray NeoRhin při použití nepálí, což je dáno především pečlivě vybranou skladbou a množstvím silic. Přípravek je vhodný pro děti od 4 let a pro dospělé. Navíc ho lze bez obav používat i delší časové období. Dlouhodobým používáním nedochází ke snižování jeho účinnosti a ani na něj nevzniká žádný návyk.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář