Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Lifting obličeje rychle a bez bolesti

Lifting obličeje rychle a bez bolesti

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
lifting obličeje

Která žena by netoužila po omlazení? Krémy proti vráskám mnohé používají preventivně již od třiceti let, kdy se začínají objevovat první nedokonalosti – nejčastěji kolem očí. Přesto na světě stále neexistuje žádný spolehlivě funkční krém, který by uměl vrásky krásně vyhladit. Kdo touží po omlazení pleti, musí zvolit jinou cestu.

Jistě tušíte, že další variantou, která je však daleko finančně i časově náročnější, je lifting obličeje. Podstupují ho celebrity i obyčejní lidé, ale varujeme vás, face lifting ve své základní podobě je náročný zákrok. Občas se navíc může stát, že trochu změní výraz vašeho obličeje. Rizika tam prostě jsou.

Z toho důvodu vznikla alternativa k tradičním liftingovým operacím v podobě chirurgického zákroku Macs Lift. QuickLift a Macs Lift je účinnější, protože působí více do hloubky, a hlavně je to menší zásah do obličeje. Odpadá riziko, že budete vypadat jinak, a rekonvalescence trvá výrazně kratší dobu.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Co je na QuickLift a Macs Lift jiného?

Zatímco při běžném liftingu obličeje se pouze vypíná kůže na tvářích, ve spodní části obličeje a na krku, tento zákrok zvedá a podpírá i podpovrchovou strukturu obličeje, tzv. SMAS vrstvu. Z toho důvodu efekt vydrží 7 až 10 let.

Probíhá pouze v lokální anestezii a trvá méně než tři hodiny. Kůže se nařízne před uchem, podpovrchová SMAS vrstva a svaly se opatrně zvednou a tím se celý obličej napne a získá atraktivní srdcovitý tvar. Jizvy jsou minimálně a do práce se můžete vrátit už po týdnu. Zatímco u standardních metod liftingu trvá hojení nepříjemně dlouho, po estetickém zákroku Quick Lift jste do týdne v pořádku. Dočasné důkazy o operaci snadno zakryjete makeupem, brzy zmizí. Operaci nikdo nepostřehne, mladistvější vzhled ano.

Stále jde o chirurgický zákrok, takže pro jeho provedení je potřeba zvolit certifikované centrum. Bezplatnou konzultaci s představením postupu, veškerých výhod a vhodnosti zákroku přímo pro vás poskytují v ARTE CLINIC Brno. Než se tam však vydáte, mějte na paměti, že Quick Lift je vhodný pro muže a ženy starší 45 let.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář