Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Povzbuďte v partnerovi chuť na sex

Povzbuďte v partnerovi chuť na sex

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
kotvičník zemní

Obecně se sice říká, že muži mají chuť na sex častěji než ženy, ale situace může být opačná. Ať už nechuť k milování pramení z jakékoliv strany, dost často je příčinou hádek. Někdy je důvod opodstatněný a nedá se s ním nic dělat – například pokud jsou partner či partnerka nemocní, nezbývá vám, než pochopit, že zrovna na společné potěšení nemají náladu. V případě, že na to prostě jen nemají chuť, se jim však dá snadno pomoci.

Samozřejmě existuje stará dobrá známá viagra a její alternativy pro ženy, ale ládovat se prášky při každém sebemenším problému není zrovna ideální. Jako alternativa se dají jmenovat přírodní afrodiziaka. Jedním z nich je bylina kotvičník zemní.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Kotvičník je jednoletá bylina se žlutými květy, kterou je možné pěstovat i u nás. Obsahuje látky, které jsou schopné zvýšit množství testosteronu v krvi u mužů a hormonu estradiol u žen. Po zvýšení hladiny těchto hormonů dojde k růstu sexuálního chtíče, elánu a energie.

Nejen afrodiziakum

Bylina kotvičník má vliv také na spoustu dalších zdravotních obtíží běžných lidí – kladně působí na vysoký tlak, cholesterol, kardiovaskulární systém a ledviny. Někteří lidé ho dokonce užívají na podporu hubnutí a rýsování postavy. Možná byste ho našli dokonce u nějakého sportovce nebo kulturisty doma, podporuje totiž růst svalové hmoty.

Ti všichni si jej však nepěstují sami. Je to možné, ale získat z rostoucí byliny léčivé látky není až tak snadné. Kdybyste z ní vařili odvar, musela by se nechat louhovat aspoň půl hodiny a denně byste museli vypít 0,75 litru kotvičníkového čaje. Proto se vyrábí také průmyslově. Nemějte strach, stále se jedná o čistě přírodní formu, jde o velmi silný extrakt, který vznikl dlouhodobým louhování.

Kapky z kotvičníku, které se užívají dvakrát denně po dvaceti kapkách, se jmenují Kotvičník Forte. Výhodou této formy je diskrétnost a velice snadné užívání. Když vám náhodou nezachutnají, rozpustíte si je třeba v džusu. Výsledky oceníte nejen vy, ale i váš sexuální partner nebo partnerka.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář