Sobota, 20 dubna, 2024
Home Móda Jak si vybavit šatník pro letní sezónu?

Jak si vybavit šatník pro letní sezónu?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jarní šatník

Léto se nezadržitelně blíží, jistě s sebou přinese pohodu a horké dny. Už se těšíte, až si budete užívat na dovolené? Na vše je třeba se připravit a pořídit si nové kousky do šatníku! Jedině ve vhodně zvoleném oblečení se budete cítit svěží! Jaké trendy ovládnou letošní letní sezónu?

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Metalické barvy budou stále IN!

Už několik sezón vévodí létu oblečení a doplňky v metalických barvách. Stejně tomu je i letos. Určitě by vám nemělo v šatníku chybět oblečení se třpytivými flitry. Hodí se na běžné nošení i na letní večírky. Nezapomeňte si pořídit výrazné doplňky – například hodinky, náhrdelníky, několik náramků a třeba i čelenku nebo velké sponky do vlasů. V případě kombinace oblečení a doplňků si dejte záležet na tom, aby vše ladilo barvou. Vsaďte na jednu, tj. například jen stříbrná, zlatá, starorůžová apod.

 

Jemná růžová a její variace

Hitem letošního léta bude světle růžová barva, nejvíce oblíbená bude kombinace se světle modrou a zelenou. Pořiďte si nejlépe šaty nebo tuniku a pohrajte si s doplňky. Na světle růžovou by si měly dát pozor hlavně dámy, které mají několik kilogramů navíc. Příliš jemné růžové může vaši postavu opticky rozšířit. Jestliže řešíte problém s širší postavou, zvolte kombinaci růžové s nějakou tmavší – například černou nebo hnědou – barvou.

[irp]

Volnost hraje prim!

V létě byste měli zapomenout na upnuté oblečení. Vsaďte na volnost. Nosit se budou oversize modely. Moderní budou hlavně tuniky, dlouhé šaty a do popředí se derou také kalhoty aladinky. Letní oblečení by mělo být ušito z příjemných materiálů, které dokáží odvádět pot. Doporučujeme bavlnu či bambus.

 

Nezapomínejte ani na správou volbu vůně

Pro léto se hodí svěží citrusové nebo květinové vůně. Těžké orientální či zemité vůně si nechte na zimu. Je dobré nosit malý flakonek neustále u sebe, abyste se mohli vůní kdykoliv osvěžit!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář