Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Malá vířivka se vejde i na balkon

Malá vířivka se vejde i na balkon

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
vířivka manta

Přáli jste si již delší dobu vlastní vířivku, ale nakonec jste si nákup rozmysleli pouze proto, že pro vlastní vířivku ve vašem domě nemáte dostatek místa? Možná, že jste dosud nevěděli o možnosti vířivky pro dvě osoby. Ano, i malé vířivky existují. A jsou dokonce velmi kvalitní a cenově dostupné.

Vířivka vám může nabídnout spoustu benefitů. Má léčivé účinky na vaše tělo i mysl. Oceníte ji jak v teplých, tak v chladnějších dnech. Relaxovat ve vlastní vířivce dokonce můžete po celý rok.

Vířivky do menších prostor nabízí například společnost SPA Studio s.r.o. Jedná se o luxusní, ale přesto cenově dostupnou řadu vířivých van značky Canadian Spa International®. Navštivte prodejnu vířivek v Praze, v Ostravě nebo v Mladé Boleslavi, kde vám odborníci s dlouholetou zkušeností pomohou vybrat i vířivku určenou do malých prostor.

Z menších vířivek můžeme doporučit například následující modely:

Malý model Lara Mini

Tuto minimalistickou vířivku můžete pohodlně umístit i na menší terasu. V Lara Mini mohou pohodlně relaxovat dvě osoby, nebo ji můžete využít sami. Díky jednoduchému, ale velice funkčnímu designu tato vířivá vana nabízí pohodlí i komplexní a velmi výkonnou masáž celého těla. K dokonalé atmosféře přispěje i její příjemné osvětlení.

Rohový model Manta

Vířivka Manta je dalším velice povedeným zástupcem vířivých van určených do menších prostor. Vodní trysky jsou umístěny tak, aby byla masáž zaměřena na nejvíce namáhané svaly a krční páteř. Vířivku Manta tedy oceníte zejména v případě, že celý den sedíte u kancelářského stolu a vaše krční páteř i horní polovina zad jsou ztuhlé. Příjemný odpočinek v této vířivce ale jistě uvítáte i po náročném dni na zahradě. I do této vířivky se pohodlně vejdou 2 osoby a díky svému velice praktickému tvaru i velikosti je Manta vhodná i pro menší terasy nebo balkony, tyto vířivky v Praze koupíte snadno a rychle.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář