Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Móda Obuv Rieker Antistress pro požitek z chůze

Obuv Rieker Antistress pro požitek z chůze

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář

Boty Rieker Antistress mají již 130 let dlouhou tradici a prodávají se ve více než 60 zemích světa. Původně šlo o obuv pro bohaté Italy, dnes je symbolem pro kvalitu, kterou si ale můžete dopřát téměř každý. I přes opravdu precizní provedení odráží nejnovější módní trendy. Značka Rieker, momentálně největší výrobce obuvi v Evropě, si klade za cíl vyrábět obuv, která nejen dobře vypadá, ale zároveň má ještě přidanou hodnotu.

Speciální lehká konstrukce

Každý pár bot v sobě nese speciální konstrukci s lehkými a elastickými komponenty, čímž se dosahuje antistresových funkcí. Díky těmto komponentům je obuv Rieker pohodlná a lehká, flexibilní bez svírání, dobře absorbuje nárazy, je ručně šitá a s různými typy podešví pro maximální komfort. Přiléhavý střih na patě je zde proto, aby se noha nepohybovala v botě směrem dopředu, v přední části je naopak o něco více prostoru. Jde o boty, které jsou pohodlné i při dlouhém stání nebo celodenním chození.

Pěkný design se zajímavými detaily

I přes využití všemožných moderních komponentů není u bot Rieker upozaděn jejich design. V sortimentu najdeme boty dámské, pánské i pro děti, splňující přísné normy. Jde o kvalitní kožené boty s měkkou stélkou, reflektující nejnovější trendy a opatřené pěknými detaily. Vybrat si můžeme boty pro každé roční období.

Dámské sandály Rieker

V sortimentu dámských bot najdeme pro jarní a letní sezonu úžasně pohodlné boty na klínku i podpatku. Dámské Sandály Rieker se nemusíte bát vzít ani do práce, kde je vyžadován elegantní a seriózní oděv. Jsou výjimečně pohodlné se širším podpatkem, takže vás v nich nebude bolet noha, a mnohé modely mají plnou špičku. Například krásné tmavě modré sandály na podpatku s plnou špičkou mají materiál s perforací, takže vám v nich rozhodně nebude horko, perfektně na noze drží a jsou stabilní.

Letní boty pro pány

Ani v sekci pánské obuvi nezůstává Rieker pozadu. Pánové ocení pohodlné uzavřené sandály z broušené kůže v modré barvě, které se zapínají na suchý zip. Prošití bílou nití jim dodává odlehčený „námořnický“ vzhled. Nemusíte se v létě potit v uzavřených polobotkách nebo teniskách, pokud nejde o formální příležitosti, tyto sandály vám umožní si zachovat eleganci a přitom mít nohy jako v bavlnce.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář