Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Jak vybrat dětskou postel podle věku dítěte

Jak vybrat dětskou postel podle věku dítěte

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
dětské postele

Zařizujete pokoj pro svého syna či dceru? Už máte nakoupené skříně, stoly, dekorace, ale pořád vám chybí to nejdůležitější, dětské postele. Lidé se často mylně domnívají, že miminkům stačí dětská postýlka a pak už jim vydrží větší lůžko až do dospělosti. To je chyba! Špatným výběrem dětské postele mohou způsobit rodiče menším dětem úraz a větším potomkům neumožní dostatečný prostor pro spánek!

Nakupujte s rozumem

detska-postel-s-uloznym-prostorem-klaris-masiv-boroviceSladké usínání a kvalitní spánek potřebují děti každého věku. Dětské postele musí být vyrobeny z nezávadných materiálů. V tomto ohledu jsou nejlepší lůžka z masivu – borovice, buku a smrku. Levnější variantou je lamino. Miminka se neobejdou bez dětské postýlky, kde tráví první dva roky života většinu času. Potom jim začíná být lože těsné a potřebují dětskou postel nejlépe se zábranou, která zaručí bezpečnost. Rodiče by měli myslet na varianty s úložným prostorem ve formě šuplíků na kolečkách. Do praktických zásuvek si chlapci a děvčata ukládají své hračky, deky, sportovní náčiní anebo časopisy. Další skvělou možností jsou rostoucí a multifunkční postele.

Pro radost a užitek

Dětský pokojíček je třeba vybavit účelně. Nejmenší členové rodiny potřebují místo pro hru i spánek. Tuto harmonii nabízejí dětské postele s domečkem anebo dětské postele se skluzavkou. Tato kombinace je bezva, protože si mají dívky a chlapci kde hrát a přitom jsou neustále na očích v bezpečí domova. Rodiny s větším počtem potomků ocení patrové varianty ve tvaru L, které šetří místo a zařídí spokojený spánek.

Intena nábytek prodává kvalitní produkty

pochodova-postel-se-skrini-schudky-a-skluzavkou-donald-d2Nejmenší členové rodiny si často pletou lůžko s hřištěm, skáčou na něm a dovádějí. S bezpečností dětí si nelze zahrávat, proto prodává Intena Nábytek kvalitní dětské postele z masivu anebo lamina. Všechny nabízené produkty splňují funkce bezpečnosti, nezávadnosti, stability, pevnosti a nosnosti. Vybrali byste svým ratolestem dětskou postel se skluzavkou anebo atraktivní lože z masivu?


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář