Pátek, 29 března, 2024
Home Dovolená Dovolená ve Španělsku – dokonalé zážitky na dosah ruky

Dovolená ve Španělsku – dokonalé zážitky na dosah ruky

od Redakce
Published: Upraveno 1 komentář
dovolená ve španielsku

Hledáte úžasnou lokalitu pro strávení rodinné rekreace? Vsaďte na dovolenou ve Španělsku. Poznáte krásy Iberského poloostrova a osvěžující vlny Atlantského oceánu či Středozemního moře. Lenošení na dlouhých kilometrech písečných pláží, procházky kolem romantických zátok a zálivů. Na první pohled uchvátí magické útesy a skalnaté pobřeží.

Skutečný ráj na zemi

Vybrali jste si zájezd do Španělska, abyste mohli relaxovat u moře? Už jste se rozhodli, na jaké pláži strávíte zasloužené chvíle odpočinku? Costa Blanca skrývá nádhernou Playas les Marines, která vyniká zlatavým pískem a mírným vstupem do vody. Costa Dorada potěší Playa de los Genoveses. Čeká na vás opalování na pláži se zlatým pískem, kouzelné útesy a návštěva přírodního parku Cabo de Gata-Nijar! Na Playa la Fontanilla u Cádizu se potěšíte sběrem mušlí. Podívejte se na pestré nabídky zájezdů do Španělska.

Super dovolená na Baleárských ostrovech

Máte v hledáčku dovolenou ve Španělsku na Baleárských ostrovech? Láká vás Mallorka, Menorka anebo Ibiza? Každý ostrov je výjimečný, ale jedno mají všechny drahokamy společné. Nádherné pláže, slunce nad hlavou, vodní sporty, zábavu ve dne v noci a unikátní přírodu. Na Mallorce si prohlédnete katedrálu La Seo, na Menorce se vypravíte na vrchol Monte Toro a Ibiza vás zláká katedrálou a kaplí Del Salvador.

Rekreace za příjemné ceny

Už se nemůžete dočkat dovolené ve Španělsku? Srovnejte si ceny zájezdů na NewTravel.cz. Možná vás uchvátí rekreace na pevnině. Musíte spatřit Barcelonu ležící v Katalánsku. Město uhrane autentickou atmosférou a stavbami Antoni Gaudího. Perlou metropole je Sagrada Familia a také park Güel. Vaše kroky povedou do Granady, které vévodí palácový komplex Alhambra. Sportovní nadšence zaujme pohoří Sierra Nevada s horou Mulhacén. Dovolená ve Španělsku splní očekávání turistů všech generací. Nenechte si uniknout skvělé nabídky! NewTravel.cz nabízí nejlepší ceny zájezdů do Španělska.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

1 komentář

Martina 23.8.2016 - 18:44

Španělsko je úžasná země, určitě doporučuju Byla jsem na Costa Brava (kousek na Barcelonou, víc lidí, hodně zábavy) i Costa Dorada (řekla bych o něco klidnější). Koukám, že nevíš, jestli first nebo last minute Ve vašem počtu lidí bych volila asi spíš first minute a vlastní dopravu (2 auta). Navíc ušetříte na půjčovném za auto/a. Být kdykoli mobilní se vyplatí.

Zanechat komentář