Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Naše tipy Objevte svět kvalitních italských vín s nezaměnitelnou charakteristikou

Objevte svět kvalitních italských vín s nezaměnitelnou charakteristikou

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
Italské víno

Pokud jste vybíraví, co se týká vína, mezi nejvíce oceňovaná vína, která musíte ochutnat, než zemřete, budou patřit jistě také italská vína z vinařství Di Lenardo. V nabídce je také ochutnávkový set bílých vín pro opravdové fajnšmekry i laiky, kteří si chtějí vytříbit svůj vkus a potěšit chuťové pohárky něčím neobyčejným.

Víno pěstované v měsíčním prachu

Vína Di Lenardo jsou vína s nezaměnitelnou charakteristikou. Pochází z vinných hroznů pěstovaných v oblastech Ontagnano, v srdci regionu Friuli, v blízkosti Akvileji a Manzana. Jejich chutě i vůně jsou jedinečné a nezapomenutelné, proto také majitel vinařství, Massimo Di Lenardo, rád žertem prohlašuje, že víno pochází z vinic na Měsíci. Jeho vinařství má dlouhou rodinnou tradici sahající až do roku 1800. Jistě stojí za zmínku, že vinařství při výrobě vína využívá nejmodernější technologie, které Massimovo vinařství řadí na světovou špičku. Od roku 2009 se také řadí k ekologickým vinařstvím, protože využívají pouze sluneční energii.

Pro letní snění i osvěžení

Je-libo červené či bílé italské víno? Z vinařství Di Lenardo můžeme jen doporučit červené víno Just Me Merlot, které pochází z hroznů pěstovaných v oblasti Friuli – Venezia. Víno rubínové barvy vás překvapí vyváženou a zároveň intenzivní chutí s vůní červeného ovoce, švestek a černého rybízu s nádechem lékořice. Vinařství se pyšní také velmi netypickým Chardonnay s vůní květů a plodů z podtónem banánů a zralých jablek. Toto bílé víno se vyrábí z hroznů odrůdy Chardonnay Musque, které pochází z oblasti severní Friuli – Venezia Giulia. Pokud si nejste jisti, které bílé víno je pro vás to pravé, či které darovat, objednejte si ochutnávkový balíček bílých vín sestávající ze zmíněného Chardonnay, ze Sauvignonu, nebo z odrůdy Pinot Grigia. Vše od vyhlášeného mistra z italského vinařství, od tradiční vinařské rodiny Di Lenardo.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář