Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Dovolená Dejte si svou exotickou dovolenou ušít na míru

Dejte si svou exotickou dovolenou ušít na míru

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
dovolená na srí lance

České luhy a háje vám již přináší ze své monotónnosti kopřivku? Česká kuchyně jakbysmet? Vydejte se do neznáma, klidně jen s batohem na zádech. Nemusíte se podřizovat programu cestovních agentur, dovolenou si zařiďte podle sebe. Svůj čas můžeme vyplnit oblíbeným koníčkem, jen najít tu pravou destinaci. Jak by měla vypadat vaše exotická dovolená?

Tip redakce: Sjednejte si výhodné pojištění do zahraničí online

 

Zážitky přizpůsobené vašim potřebám

Masové akce nejsou pro vás a platí to i pro období vaší dovolené. Nechcete mít na talíři naservírovaný stejný masově vyráběný zážitek, koupat se na pláži s milionem dalších lidí, jíst to stejné jídlo jako ostatní, přizpůsobené turistům, takže už ne tak tradiční. Již jste takovou dovolenou absolvovali a pořídili jste na ní úplně stejné fotky jako vaši sousedi a známí, jen protagonisté se lišili? Nechcete prožívat každý rok to samé? Dnes již existují i agentury, pro které je důležitá vaše osobnost a nenaservírují vám běžný „fastfood“, který již znáte a nehledáte. Ušijí vám dovolenou na míru.

 

Ideální dovolená pro milovníky čaje a duchovna

Chcete si plně užít klidného, sluncem zalitého, mořem a čajem provoněného místa, které vám přinese mimo jiné i duchovní inspiraci? Hoďte si batoh na záda a pojeďte s námi na Srí Lanku. Srí Lanka, dříve známá jako ostrov Cejlon, je asijský svět sám pro sebe umístěný v Indickém oceánu. Okouzlí vás nekonečně dlouhé písečné pláže, tropický deštný prales, endemické druhy rostlin a živočichů, které jinde nenajdete, kokosové palmy a čajové plantáže. Ochutnáte zde pravý černý cejlonský čaj s příchutí citrusů a pravou skořici. A protože je zde buddhismus náboženství číslo jedna, uvidíte zde nepřeberné množství soch Buddhy.V národním parku Horton Plains je úžasný výhled na čajové plantáže, vodopády a čistá azurová jezera. Víte už, jak by měla vypadat vaše dovolená na Srí Lance? Cestovní kancelář Monoi, která se specializuje na exotické destinace, vám ji ušije na míru.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář