Pátek, 29 března, 2024
Home Krása a zdraví Jablečná dieta ? Ano jde to.

Jablečná dieta ? Ano jde to.

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jablečná dieta

Možná se vám jeví jablečná dieta trochu šílená a drastická. Není sice nijak dokonalá, ale rozhodně vám pomůže shodit nějaké to kilo navíc. Pokud na ní vydržíte alespoň tři dny, můžete se s klidem vlézt i do menších kalhot.

Tajemství jablečné dietě je hlavně v tom, že můžete za den sníst tolik jablek, kolik jen chcete. Musí však nahradit celou vaší denní stravu. Funguje totiž jako náhradní jídlo za vše, co během tří dní běžně spořádáte. Díky jablečné dietě nebudete hladovět, nebojte se. Pokud k tomu ještě vypijete min. 2 a půl litru vody, bude se váš žaludek cítit zcela plný.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Tři dny jen samá jablka

Jablka mohou být po tři dny opravdu skvělou náhradou běžného jídla bez toho, aby vašemu tělo nějak ublížily. Sníží přísun kalorií a pročistí vaše střeva tak, že se budete cítit o pět kilo lehčí. Ačkoliv se během diety musíte držet předepsaného pravidla – jíst pouze jablka, můžete jich opravdu sníst neomezené množství a v jakékoliv úpravě. Můžete si jablka krájet na malé kousky nebo si s z nich udělat šťávu. Po třech dnech přidejte malou porci masa a zeleniny, aby si tělo zvyklo znovu přijmout i jiné jídlo než jablko. Pokud se hned nacpete hamburgrem a hranolkami, bude vám pěkně zle.

[irp]

Jelikož samotné jablko obsahuje max. 200 kalorií, rozhodně se zbavíte nepříjemného pocitu nafouknutého břicha a celkově se budete cítit více očištěni. Tělo se krásně detoxikuje a nastartuje. Jablka doporučujeme jíst i se šlupkou. Ta totiž ukrývá nedoceněné vitamíny, které vám pomohou v boji za krásnou postavou. Až se do jablečné diety pustíte, doporučujeme:

  • vyvarovat se velké fyzické aktivitě. Lehké posilování a nenáročný běh dovolen.
  • pokud se vám během diety udělá jakkoliv nevolno, okamžitě s dietou přestaňte
  • dietu nedržte déle jak tři dny
  • nedržte dietu během mentruace

Pokud užíváte léky nebo jste těhotná, poraďte se o jablečné dietě s lékařem. Jablka si kupujte vždy té nejlepší kvality, pokud možno chemicky neošetřená a rozhodně se vyvarujte sladkých jablečných džusů. Jablečnou dietu je vhodné držet maximálně třikrát za rok.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář