Čtvrtek, 18 dubna, 2024
Home Naše tipy Přehrávej oblíbené seriály a stahuj soubory zdarma na nové platformě

Přehrávej oblíbené seriály a stahuj soubory zdarma na nové platformě

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
sleduj online

Nový web se soubory k uložení a na stažení je tu. Že nemůžete najít svůj oblíbený seriál nebo pořad k přehrání zdarma? Hledání už je konec. Představíme vám poměrně nový projekt s raketovým startem a velkou budoucností. Co všechno nabízí stránka prehrajto.cz.

Sleduj online své oblíbené pořady

Jednou z funkcí je možnost zdarma sledovat seriály a videa uložená na stránkách. K přehrání jsou zde celé řady oblíbených seriálů a další stále přibývají. Na vlastní kůži jsme ozkoušeli, že přehrávání běží rychle, nic se neseká a ani reklam není zbytečně mnoho. Na to, že se jedná o přehrávání plně zdarma, je to velmi dobrý výsledek.

Když nemáte kam uložit soubor

Další významnou funkcí je možnost ukládat soubory. Prvním krokem je vytvoření profilu. Po registraci můžete nahrávat soubory. Ty mohou ostatní uživatele stahovat podle zvoleného tarifu. Soubory je možné hodnotit a sledovat, jak jsou oblíbené a stahované u ostatních uživatelů.

Sdílení materiálů s přáteli

Tímto způsobem je možné sdílet materiály s přáteli nebo s kolegy a nabídnout je i širšímu publiku. Jedná se skvělou cestu, jak rozšířit obsáhlejší materiály například ve skupině na Facebooku nebo přes vlastní webové stránky, kam snadno umístíte odkaz na stažení tohoto souboru nahraného na Přehraj to.

Vydělejte si s partnerským programem

Kromě všech těchto výhod najdete na portálu i možnost stát se partnerem. Po registraci stačí aktivovat partnerský účet a vydělávat za doporučení portálu dalšímu člověku, který se stane partnerem a aktivně bude nahrávat nové soubory. Portál nabízí celou řadu aktivit a výhod pro registrované uživatele. Samotná registrace je zcela zdarma a dále záleží už jenom na vás, jestli se stanete vydělávajícím partnerem, nebo jestli využijete prémiové členství.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář