Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Dovolená Tip na netradiční tuzemskou dovolenou!

Tip na netradiční tuzemskou dovolenou!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
půjčovna hausbotu

Rozhodli jste se letošní dovolenou trávit v České republice a necestovat do zahraničních dovolenkových destinací? Stále ještě nemáte vybrané místo, kde svou dovolenou budete trávit? Nechcete stanovat v přeplněných kempech, ve starších chatkách, ale zároveň chcete být blízko u vody a mít z dovolené netradiční zážitek? Máme pro vás skvělý tip.

Týden v hausbótu na Orlíku

Orlík je jednou z nejvyhledávanějších dovolenkových destinací v Čechách. Tato druhá největší přehrada na Vltavě je vyhledávaná nadšenými rybáři, mladými páry, rodinami s dětmi, staršími osobami, milovníky turistiky i adrenalinu. Nabízí velké množství způsobů, jak si dovolenou užít. Jednou z nejnovějších možností je pronájem hausbótu. Nechcete být pod stanem, v chatce či hotelu na břehu? Hausbót je ideálním řešením. Lze s nimi obeplout celý Orlík a každý den být na jiném místě.

Výhody pronájmu hausbótu

Pobyt v hausbótu – domku na vodě, je dovolená, na kterou se nezapomíná. Maximální soukromí po celý den můžete zažít třeba uprostřed přehrady a jen se nechat unášet vodou. Jste sami svými pány. Rozhodnete se, kam, kdy a jak chcete plout – žádné trasy, stezky ani omezení. Naprosto se uvolníte a načerpáte energii, což je v dnešní době vysokého pracovního vytížení stále těžší. A důležitá informace. Hausbóty na Orlíku může řídit kdokoliv. Podmínkou je pouze minimálně 18 let věku. Není nutné žádné speciální povolení ani průkaz.

3 typy provedení hausbótu

Pronájem hausbótů na přehradě Orlík nabízí společnost POSEIDON BOAT RENTALS s.r.o., která provozuje také portál Půjčithausbót.cz. V současné době nabízí společnost k pronájmu celkem 10 hausbótů ve třech variantách provedení.

  • První kategorií jsou hausbóty STANDARD. Jedná se o nejlevnější typ hausbótu pro nenáročné uživatele. Jeho kapacita je 7 osob a nechybí žádné základní vybavení.
  • Druhou kategorií je COMFORT. U těchto modelů je kapacita jen 5 osob, ale s větším komfortem a pohodlím pro posádku.
  • Třetí kategorií je PREMIUM. Tyto hausbóty jsou také pro pětičlennou posádku a splňují i požadavky těch nejnáročnějších klientů. Součástí je plně komfortní a luxusní výbava.

Všechny typy hausbótů firma POSEIDON BOAT RENTALS s.r.o. sama vyrobila a zodpovídá za jejich kvalitu a vynikající technický stav. Pokud byste měli zájem, společnost nabízí také prodej a výrobu hausbótů na míru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář