Pátek, 29 března, 2024
Home Naše tipy Renault Twingo: Malé, ale výkonné

Renault Twingo: Malé, ale výkonné

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
Renault Twingo

Z dílny francouzské automobilky vyjíždí jedno auto za druhým, přičemž se liší designovým zpracováním i technickou vybaveností. Úchvatným modelem, který pod kapotou skrývá nemožné, je Renault Twingo. Obratné a kompaktní vozidlo se nejlépe cítí ve víru velkoměsta. I přes svou krátkou přední kapotu poskytuje řidiči dokonalý přehled.

Asistenční parkovací systémy, které jsou na přání každého zákazníka, informují o všem, co se děje kolem dokola. O výkon se starají propracované motory SCe 70 či ENERGY Tce 90.

Unikátní model Renault Twingo sice není luxusní limuzína na dlouhé trasy, nicméně uspokojí náročné městské řidiče prahnoucí po svižnosti. Svým prostorným interiérem a úložnou plochou, která se po sklopení sedadla spolujezdce prodlužuje na 2,3 metry, velice mile překvapí. A nesmíme opomenout ani zavazadlový prostor, jehož objem dosahuje po sklopení zadních sedadel objemu 980 litrů. Stačí se pohodlně usadit a vyrazit na nákupy.

Pětidveřové provedení

Sice na první pohled vypadá, že Renault Twingo disponuje pouze třemi dveřmi, ale ve skutečnosti je dveří pět. Snadno naberete další pasažéry anebo připoutáte dítě do autosedačky, aniž byste se museli prodírat přes přední dveře. Renault Twingo vyznává hned několik hodnot, přičemž praktičnost je jedna z nich.

A zkrátka nepřijdou ani příznivci moderních technologií, přičemž automobil se dá propojit s chytrým telefonem. Veškeré multimediální funkce, jako jsou například rádio, se dají inteligentně ovládat přes dodávanou aplikaci. Prostřednictvím aplikace dále snadno nastavíte navigaci, zahájíte či přijmete hovor anebo se podíváte do nastavení palubního počítače.

Vybrat si můžete z několika barevných variací. V neposlední řadě vás bude zajímat pořizovací cena. Začíná už na 214 900 korunách, ale konečná částka se odvíjí od požadovaných doplňků a nadstandardních funkcí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář