Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Naše tipy 4 automobily, ve kterých byste se měli alespoň jednou za život projet

4 automobily, ve kterých byste se měli alespoň jednou za život projet

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
dovolená autopujčovna

Pokud je pro vás automobil synonymem dopravního prostředku, který vás dostane do cíle, ale tím vše končí, nepřestávejte číst. Jakmile usednete za volant některého z vozů v našem redakčním výběru, okamžitě změníte názor a vybudujete si k motorovým vozidlům silný vztah. Anebo jen zažijete spoustu zábavy, na kterou hned tak nezapomenete.

1. Hummer H3

HUMMER H3 ALPHAHummer se pro svou extrémní spotřebu a rozměry stal symbolem přepychu a anti-ekologické dopravy. Největší verze H1 byla odvozena z vojenského vozidla HMMWV. Následovala úspěšná varianta H2 a poté i H3, která se rozměrově neliší od větších SUV jiných výrobců. A je to právě „Há trojka“, která se na silnici chová kultivovaněji, ale stále si dost dobře rozumí s lehčím terénem. Jakmile se posadíte za volant tohoto velikána, okolní svět bude najednou mnohem menší!

2. Porsche Cayenne

PORSCHE CAYENNEPětisedadlový luxusní crossover, tentokrát z dílny Porsche, nese název Cayenne a určitě na něj na silnici čas od času narazíte. Vyznačuje se velikostí, špičkovou výbavou a vidlicovým osmiválcem, který z nabídky Porsche vymizel v roce 1995, kdy automobilka přestala vyrábět model 928. Cayenne je robusní vozidlo, které vás překvapí skvělou ovladatelností a dynamikou jízdy. Jednoznačně jeden z nej crossoverů všech dob!

3. Ford Mustang GT

FORD MUSTANG GTSvalnatá karoserie a několik set koní pod kapotou. Zkrátka a dobře americká síla. Ford Mustang je legendární sportovní auto, které se do dějin automobilového průmyslu zapsalo zlatým písmem. Jen málokterý sporťák má takové charisma jako divoký Mustang. Toužíte-li po opravdu stylovém svezení, neměli byste ho přehlížet. Není tak rychlý a dobře ovladatelný jako některé jiné sportovní auta, ale přesto vás dokonale strhne a dá vám zapomenout na každodenní rutinu.

4. Ferrari California

FERRARI CALIFORNIANa závěr jsme si nechali pomyslnou třešničku. Jaké to asi je, řídit italské žihadlo se stovkami koní pod kapotou? A teď si představte, že nevšední jízdu prožíváte na sedadle kabrioletu… Respektive ve dvoudveřovém, čtyřmístném, GT automobilem s odnímatelnou střechou. Ferrari California zrychlí z 0 na 100 km/h za méně než 4 sekundy a na tachometru to „vytáhne“ až na 310 km/h. Na jízdních vlastnostech je znát, že inženýři strávili více než 1000 hodin ve větrném tunelu. California je nejlépe aerodynamické Ferrari všech dob.

Když si je nemůžete koupit, půjčte si je!

Ať už vás přitahuje jízda v off-roadu, SUV nebo některém ze sporťáků, dětský sen vám splní autopůjčovna Praha OneTwoGo. V nabídce najdete také množství dalších skvělých vozidel. Třeba Hummer H2, Infiniti FX37S, Range Rover Sport Supercharded či Maserati Quattroporte.

Renomovaná půjčovna automobilů zprostředkovává krátkodobý i dlouhodobý pronájem auta za skvělé ceny. Přesvědčit se o tom můžete na autopujcovnavpraze.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář