Úterý, 23 dubna, 2024
Home Jen pro ženy Gelové nehty si doma uděláte snadno! Jak na to?

Gelové nehty si doma uděláte snadno! Jak na to?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
modeláž nehtů

Gelové nehty jsou perfektní v tom, že dlouho vydrží krásné. Pokud dodržíte správný postup aplikace a zvolíte kvalitní gel, budou vaše ruce zdobit až celý 1 měsíc. Že si na aplikaci netroufáte? Odhodlejte se k tomu! Stačí, když si pořídíte základní výbavu a pustíte se do díla. Máme pro vás podrobný návod, jak postupovat a podíváme se také na aktuální trendy.

Ošetření nehtů a kůžičky před aplikací

Je extrémně důležité, aby před aplikací byly vaše nehty zdravé. Základem je věnovat čas pravidelné péči. Nehty potřebují výživu, kterou jim snadno dodáte pomocí speciálního olejíčku na nehty. Pokud si ho nechcete kupovat, lze použít i olivový olej. Nehty také pravidelně zastřihávejte a pilujte. Péči věnujte také kůžičce. Tu v žádném případě nesmíte stříhat. Aby vypadala perfektně, pomocí speciální tyčinky ji jemně zaplačte směrem k nehtu. Pokud je kůžička příliš tvrdá, kupte si změkčovat kůžičky. Poškození nehtů a kůžičky je také třeba předcházet. Jak? Například při úklidu a mytí používejte rukavice a po každém mytí ruce namažte hydratačním krémem. Blahodárně působí krém s výtažkem z heřmánku.

Parafínová vana pomůže nejlépe!

K udržení perfektního zdraví kůže i nehtů přispěje parafínová vana, která využívá princip saunování. Během procedury dochází k prohřátí pokožky a díky tomu i k roztahování pórů. Do nich se poté snadněji dostanou prospěšné látky, jako jsou vitamíny a kolagen. Díky používání parafínové vany je pokožka vyživená, jemná na dotek a optimálně hydratovaná. Nehty jsou silnější a hebčí. Je výhodou, že na parafínovou proceduru nemusíte nikam docházet. Parafínová vana včetně veškerého potřebného příslušenství stojí pouhých 888 Kč.

Aplikace gelových nehtů je záležitostí několika minut

Už dávno není třeba aplikovat podkladový a finální gel. Na trhu jsou totiž gel-laky. Ty se nanáší pouze v jedné vrstvě a jejich vytvrzení trvá pouhé 2 minuty. Jejich výhodou je, že se nanáší jen tenká vrstva, takže gel-lak vydrží hodně dlouho. Aby vše vypadalo dokonale, nejdříve si vyzkoušejte optimální množství gelu na jednom nehtu. K modeláži budete potřebovat ještě UV lampu. I tu seženete velmi levně, aktuální cena UV lampy s výkonem 36 W je jen 799 Kč.

Co právě frčí?

Módním hitem léta jsou gelové nehty v jemných pastelových barvách. Současně jsou trendy i syté a metalické barvy. Nehty ozvláštníte tím, že je ozdobíte pomocí třpytivých kamínků. Perfektně vypadají také samolepky, velmi jemně působí kytičky nebo srdíčka. Pokud se chystáte na nějakou slavností akci, využijte nehty a připevněte si na ně přívěsek. Je to originální doplněk.

Tip na závěr – všechny potřeby pro domácí modeláž gelových nehtů koupíte výhodně na nehtyprofi.cz. Pokud nakoupíte za více než 1 000 Kč, získáte bonus v podobě dopravy zdarma.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář