Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Vytvořte si krásný účes ze zdravých a silných vlasů

Vytvořte si krásný účes ze zdravých a silných vlasů

od Redakce
0 komentář
jak na pevné vlasy

Když se rozhlédnete kolem sebe, určitě ve svém okolí nenajdete moc lidí, kterým by příroda na hlavě nadělila bohatou hřívu vlasů. Zejména pánská část populace mívá v současnosti problémy s růstem vlasů a udržováním jejich porostu. Často dnes muži začínají plešatět i krátce po třicítce. Někteří z nich pak třeba volí ježka nebo úplně oholenou hlavu jako z nouze ctnost. Mnohdy ale ani dámy na tom nejsou o mnoho lépe. Také vás trápí nekvalitní nebo přímo padající vlasy?

Co má vliv na padání vlasů?

Na vaše vlasy má vliv spousta věcí. Je samozřejmé, že hodně záleží na dědičnosti. Máte-li po rodičích jemné vlasy a máte jich málo, nikdy vám nenaroste bujná hříva hustých a silných vlasů, i kdybyste se sebevíce snažili. Ovšem růst a kvalitu vlasů se dá přesto alespoň trochu ovlivnit správnou výživou. Proto můžete-li, zabraňte padání vlasů. Jaké faktory mají na vypadávání vlasů bezprostřední vliv:

  • Dědičnost
  • Těhotenství a porod
  • Nemoci a stres
  • Menopauza
  • Věk
  • Růstový cyklus
  • Přirozené vypadávání vlasů

Vyživujte svoji kštici

Jak je vidět příčin vypadávání vlasů je celá řada. Není také třeba se plašit, pokud vám vypadne cca 20-50 vlasů denně. V tomto případě se jedná o přirozený cyklus obnovy vlasů. Znepokojovat byste se měli až ve chvíli, kdy padání bude masivnější. Pokud máte pocit, že s vaší kšticí není všechno úplně v pořádku, mohou pomoci vitamíny na vlasy. Obsahují výživné látky s velkým množstvím vitamínů a minerálů a zajistí díky tomu výživu od kořínků až po konečky vlasů.

Nechte si poradit styl

Dodáváte-li svým vlasům výživu, potom si můžete dovolit i náročnější sestřih. Pánové navštíví kadeřnictví Brno, kde jim odborníci poradí, jaký styl nejlépe vystihne jejich osobnost. Aby vlasová úprava vypadala opravdu perfektně, je třeba střih doladit do nejmenších detailů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář