Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Ručníky a osušky – příjemné pohlazení

Ručníky a osušky – příjemné pohlazení

od Redakce
Published: Upraveno 2 komentáře
ručníky a osušky

Plánujete koupi nových ručníků a osušek, ale nevíte pro jaký materiál se rozhodnout? Preferujete zboží příjemné na dotek, hebké a dobře savé? Myslíte, že by se vám hodily klasické froté modely anebo pokukujete po kvalitních bambusových produktech? Podívejte se, jaké jsou výhody zmiňovaných materiálů.

Bambusové ručníky nemají konkurenci

V poslední době se hřejí na výsluní ručníky, osušky a povlečení z bambusového vlákna. Říkáte si, proč si české rodiny tento materiál tak oblíbily? Bambusové osušky se vyrábějí z čistého bambusového vlákna anebo ze směsi bambusu a bavlněné příze. Ihned vás osloví jejich hebkost, skvělá savost, která je i 4krát vyšší než u bavlny a v neposlední řadě eliminují množení plísní, bakterií i kvasinek. Není divu, že jsou ideální pro osušení malých dětí, které potřebují být v dokonalé čistotě.

Jen samá pozitiva

Klíčovou výhodou bambusových osušek je šetrnost k životnímu prostředí. Bambus roste neuvěřitelně rychle, proto je snadno obnovitelným zdrojem a navíc uvolňuje do ovzduší velké množství kyslíku. Bambusové ručníky jsou proslulé svou hebkostí a jemností, což lidské pokožce prospívá. Nikdo nestojí o škrábavé materiály. Maminky malých dětí, senioři i muži přijdou na chuť vysoké savosti i tomu, že osuška rychle schne. Zboží z bambusového vlákna je nutno prát jako jemné prádlo, bez aviváže, protože snižuje jeho savost.

Kvalita za rozumnou cenu

Materiál vyráběný z bavlněných přízí, froté, se pyšní výbornou savostí, měkkostí a dlouhou životností. V e-shopu rodinnebaleni.cz si můžete dopřát ručníky a osušky z bambusového i bavlněného vlákna od českých výrobců. V nabídce naleznete modely v pestrých i jemných barevných tónech. Určitě zaujmou dětské osušky a ponča, která se postarají o příjemné osušení nejmenších členů rodinu. Hlavní roli vždy hraje kvalita zboží, hebkost, úžasná savost a zajímavá cena.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

2 komentáře

Osušky a ručníky 23.8.2020 - 11:20

Rozhodně nejlepší materiál ručníků, co jsem vyzkoušela. Mám i bavlněné, ale bambus je užasný. Veru

Osušky 29.10.2020 - 13:19

Souhlas, bambus je nejlepší materiál. Máme doma nejen osušky (nejvíc jich mají děti), ale i spodní prádlo. Simona

Zanechat komentář