Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Naše tipy Online úložiště s neomezenou rychlostí ZDARMA xShare.cz

Online úložiště s neomezenou rychlostí ZDARMA xShare.cz

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
stahování

Na českém internetu existuje rovnou několik online úložišť, na kterých najdete obrovské množství souborů. Jsou tam shromažďovány různé filmy, hudební alba, obrázky, instalační soubory či knihy a učebnice v elektronické formě. Uživatelé mají nejen právo stahovat je, ale také přidávat další. Celé to však má jeden velký háček, a tím je rychlost.

Služby jako Uloz.to, Webshare.cz či Sdilej.cz určitě znáte. Fungují přesně tak, jak je popsáno výše – i s tím velkým háčkem. Chcete-li stahovat přijatelnou rychlostí, musíte si zaplatit. V případě, že to neuděláte, buď stahovat nemůžete, nebo si budete muset počkat. Například u videa o velikosti 500 MB je rozdíl na Uloz.to asi v řádu hodiny. Se zaplaceným účtem bude stahování trvat 2 minuty, bez něj 53 minut.

Jde to nějak obejít a stahovat rychleji?

Jedna šance by tu byla. Zapomeňte na webové portály, kterým musíte platit, a naučte se stahovat z xShare.cz. Tahle služba si od vás totiž nebude brát žádné peníze. Jakmile se zaregistrujete, stahujete a nahráváte teoreticky neomezenou rychlostí. Nějaký limit tam samozřejmě je, ale server má aktuální kapacitu 2 000 Mbit/s, což je hodně předimenzovaná hodnota. Rychlost downloadu i uploadu se odvíjí pouze od vašeho domácího internetového připojení.

Když uvážíme, že průměrná rychlost internetového připojení se v ČR pohybuje okolo 12 Mbit/s (někde i 300, ale počítejme raději s nižší hodnotou), pořád je to rychlost blesku oproti stahování ze zmiňovaného Uloz.to. Tam se bez placení dostanete maximálně na 300 kB/s, a to ještě není zaručené. V podmínkách uvádí, že závisí na vytíženosti serverů, takže hodnoty jsou ve skutečnosti značně nižší. U VIP placených účtů takové omezení pochopitelně není, ale chytří lidé nemají zapotřebí za tohle platit. Znají xShare.cz.

Vážně si myslíte, že má cenu čekat na stažení souboru z Uloz.to? Raději se zaregistrujte na xShare.cz a stahujte neomezeně úplně zdarma.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář