Čtvrtek, 18 dubna, 2024
Home Domácnost Rohová sedací souprava vytváří prostor

Rohová sedací souprava vytváří prostor

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
rohové sedací soupravy

Domnívali jste se vždycky, že rohové sedací soupravy jsou vhodné spíš do větších obývacích pokojů? V tom případě vás vyvedeme z omylu. V dnešní době jsou velmi populární, a tak se vyrábí v mnohých rozměrech vhodných opravdu do každého pokoje.

Zatímco běžnou sedačku vám nic nebrání postavit do středu volného prostoru, u rohové sedací soupravy je tak nějak samozřejmé, že bude stát v rohu. Díky tomu zbyde uprostřed místnosti spousta prostoru. Často je využívána také v interiérech se spojeným obývacím pokojem a kuchyní, kde vytváří bariéru a nahrazuje zeď.

Hodně místa pro celou rodinu

Při výběru rohové sedačky je nejdůležitější zvolit, zda potřebujete levou či pravou. Jejich rozeznání je snadné, pravá sedačka je na pravé straně delší. Avšak aby to nebylo tak jednoduché, některé firmy používají označení „levý roh“ a „pravý roh“, které funguje přesně obráceně. Raději si s tím nedělejte hlavu, většina firem uvádí pro ilustraci obrázek, takže se při koupi nemáte šanci splést.

Vsaďte se, že doma bude největší boj o tu rohovou část sedačky, která umožňuje natáhnout si nohy. Proto je dobré zvážit rozkládací variantu nebo řešení s posuvnou podnožkou. Speciální volbou jsou pak sedačky do tvaru U vhodné pro početné rodiny. Ty se zpravidla dají rovněž rozložit, aby vzniklo celé lůžko.

Dostatek prostoru pro konferenční stolek a polštářky

Rohové sedačky také vytváří perfektní prostor k umístění stolku. Je lepší k nim pořizovat větší konferenční stolky, na něž pohodlně dosáhnete z jakékoliv části sedačky. Jestli stolek nepotřebujete a nemáte koberec v celé místnosti, umístěte před sedačku měkký kobereček. Prostor před sedačkou úplně vybízí k tomu, aby byl zaplněn.

Rohové sedací soupravy vám dají rovněž šanci použít dekorativní polštářky a plédy. Nepodceňte tyhle doplňky, pomohou vám zútulnit domov a rozzářit jej veselými barvami.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář