Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Móda Pánské svetry

Pánské svetry

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
pánské svetry

Pánské svetry jsou čím dál tím více žádanějším zbožím a to nejenom v zimních měsících. Svou jednoduchostí a smyslel pro eleganci, se staly trendem pro podzim i jaro. Není proto divu, že se v nabídce objevují i například pánské svetry pletené, které se do popředí dostávají právě v těchto ročních období. Podobným směrem se ubírají také luxusní pánské svetry.

Přestože u každého svetru nalezneme štítek, na kterém nalezneme ty nejdůležitější údaje o svetru, ani to nemusí stačit k tomu, abychom se o svetr starali co možná nejlépe. Pojďme si teď představit několik rad a tipů. Ať jde o syntetiku, angoru, nebo mohér, všechny vyžadují jemné zacházení, aby se nesrážely a neplstnatěly. Zcela obecně se tak dá říct, že veškerá vlna může do pračky jen na šetrný program na vlnu nebo ruční praní a při použití speciálního pracího prostředku.

Přírodní materiály se můžou prát jen při nastavení nízkých teplot – což si můžete přečíst na štítku. Co už ale štítek neřekne, je velmi důležitá informace, že se vlna nevěší – váhou absorbované vody by se vytáhla. Vlněné výrobky se také nesmějí příliš ždímat, protože jsou moc citlivé. Pokud Vám na nějakém svetru hodně záleží, neždímejte ho raději vůbec a zbylou vodu vymačkejte froté ručníkem (když je barevný, pozor na chlupy), vytvarujte ho a rozložte na rovnou plochu a nechte pozvolna uschnout. Pokud si ani přesto netroufnete na některé tyto úkony, nebojte se svůj svetr svěřit do rukou odborníků.

 

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář