Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Jak oživit vaše okna

Jak oživit vaše okna

od Redakce
Published: Upraveno 1 komentář
jak zlepšít interiér

Nábytek je nesporně nejdůležitějším vybavením každé domácnosti. Pro zútulnění interiéru však můžeme využít spoustu různých dalších dekoračních pomůcek, které navíc využijeme i prakticky.

Tak například záclony, jejich praktické využití je jasné – zabránit pohledům cizích očí do vašeho domova, zabránit mouchám a komárům vetřít se do vaší klidné noci. Dalším důvodem, proč si je pořizovat, je důvod dekorativní. Barvu i motiv záclon lze jednoduše sladit s barvou ostatního vybavení. Navíc pocit, který vás v domě postihne, je nepopsatelný. Je to pocit útulna a pohody.

 

závěsy do okenVe vyhledávači nábytku a dekorací Favi.cz si můžete vyhledat i spoustu netradičních zpracování záclon. Například záclony provázkové, které mají účel hlavně dekorativní, ale můžete je použít i jinam, než pouze do oken. Jako decentní oddělení kuchyně a obýváku či do dveří dětského pokoje. Jejich předností je lehká údržba, po vyprání se nemusí žehlit, prostě se pověsí a hotovo. Navíc pro častější, lehčí čištění provázkových záclon je nejjednodušší přejetí vlhkým hadříkem. Provázkové záclony lze doplnit praktickou sponou, kterou záclonu stáhnete v době, kdy vám postačí jejich dekorativní hledisko.

Další možností jsou závěsy do oken. Tento bytový kousek má jasný účel. V noci, kdy svítíme, ochránit před pohledy z venku. Tento jednoduchý, avšak velmi efektivní způsob ochrany pořídíte jednoduše a bez námahy v našem vyhledávači. Můžete si vybrat z mnoha rozličných velikostí nebo zvolit variantu závěsů metrážových. Zajímavou úpravou závěsů jsou konkrétní motivy. Případně i motivy, které si sami navrhnete. Z materiálů najdete v nabídce široké spektrum od bavlny, přes umělé tkaniny až po úžasné úpravy jako satén a voál.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

1 komentář

Provázkové záclony 24.10.2020 - 12:03

Máme doma provázkové záclony a vypadají moc dobře. Než jsme si je pořídili, tak jsem ani nevěděla, že se takové dělají. Lucie

Zanechat komentář