Úterý, 16 dubna, 2024
Home Naše tipy Chystáte svatbu? Přinášíme vám tipy na výběr nejkrásnějšího snubního prstýnku

Chystáte svatbu? Přinášíme vám tipy na výběr nejkrásnějšího snubního prstýnku

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
svatba prstýnky

S každou svatbou jsou neodmyslitelně spjaty i snubní prstýnky, na jejichž designu a vzhledu si zakládá zejména nevěsta, neboť tento prsten je symbolem lásky a slibu, kteří si novomanželé dají, a každá nevěsta se chce svým překrásným snubním prstenem chlubit ještě dlouhou dobu po onom dni. Většina žen vybírá tyto kroužky nejen podle vkusu, ale také podle svých finančních možností, či podle současných trendů. Při výběru hraje roli několik důležitých aspektů, kterými může být především tvar ruky, délka a úprava nehtů, či samozřejmě vkus, a to nejen ohledně svatebních šatů. Jaké jsou současné trendy při výběru těchto významných šperků?

Bílé zlato a brilianty

Na snubní prsteny je důležité se dívat ze dvou pohledů, tedy toho mužského a ženského. Nevěsty upřednostňují zejména snubní prsteny z bílého zlata zdobené brilianty či jinými drahými kameny. Levnější variantou může být například zirkon. Velmi populární jsou v poslední době barevné kombinace nejen, co se týče barvy zlata, ale i barvy kamenů.

Stejně však ve většině případů převládají elegantní a jemné kroužky z bílého zlata zdobené jedním čirým kamínkem, neboť právě tyto jednoduché šperky se nejlépe přizpůsobují oblečení, které může budoucí novomanželka nosit po svatbě. Muži pak nejčastěji vybírají klasické jednoduché kroužky bez jakéhokoliv ozdobení. Páry si většinou vybírají lesklé prsteny, ale matná varianta bývá velmi zajímavou a neobvyklou alternativou.

Pokud si s partnerem zakládáte na originalitě a chcete mít prsteny vyrobeny na míru, není samozřejmě žádný problém domluvit tento požadavek se zlatníkem, počítejte ale s tím, že prstýnky na zakázku je třeba objednat s předstihem. Délka výroba se samozřejmě odvíjí dle náročnosti, přesto ale počítejte vždy alespoň s měsícem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář