Pátek, 29 března, 2024
Home Krása a zdraví Pleťová maska jako velký pomocník pro čistou pleť

Pleťová maska jako velký pomocník pro čistou pleť

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
čistá pleť pro ženy

Snad každý z nás zná ten pocit, kdy stojí před zrcadlem a objevuje na své pleti jednu nečistotu za druhou. Pudr sice na pár hodin nečistoty zakryje, ale jak zařídit, aby zmizely na dobro? Jak si vyčistit pleť svépomocí doma, aniž byste musely běžet ke kosmetičce? V následujících řádcích se dočtete, jak jednoduše a navíc šetrně vyčistit vaši pleť.

Všechno kolem nás působí na naši pleť

Obličej je v  z našeho těla nejvíce vidět a nejsnáze je tak ohrožován okolními vlivy. Proto právě o něj pečují, zejména ženy, nejvíce. Náš obličej je téměř denně zatěžován kosmetikou, chemickými přípravky na ochranu pleti, prachem, mrazem, mastnotou, hormonálními změnami, ale i naším psychickým stavem. Z toho důvodu je tedy potřeba naší pleti odlehčit a dodat jí potřebné vitamíny. To můžeme snáze zařídit pestrým jídelníčkem, používáním vhodné kosmetiky pro konkrétní typ pleti, omezením pobytu v prašném a znečištěnému prostředí a pleť pravidelně ošetřovat přírodními kosmetickými přípravky. Jednou takovou variantou k udržování pleti může být používání pleťové masky.

Pleťová maska, která umí smazat všechny nečistoty z  tváře

Ať už vaše pleť trpí na ucpané póry, černé tečky, akné anebo prostě chcete vaší pleti dopřát potřebné vitamíny, sáhněte po pleťové masce Pilaten. Pleťová maska Pilaten je vyrobena z čistě přírodních surovin, takže se nemusíte bát toho, že byste vaši pleť ještě více zatěžovali. V masce je obsaženo především aktivní bambusové uhlí. To má za výsledek právě dokonalé zbavení všech nečistot. Extrakt z rozmarýnu a měsíčku lékařského má dále za úkol pleť zahojit a zklidnit. Vitamíny B5, A a E na závěr dodají vašemu obličeji vše potřebné, aby odolal dalšímu vnějšímu náporu. Ve finále tedy maska nabízí přírodní koktejl všech potřebných produktů, které váš obličej nejen vyčistí, ale dodají mu zdravý vzhled a prokrví ho. Co více si tedy přát než čistou a rozzářenou pleť?!

Krok za krokem k čisté pleti

Některé ženy se používání pleťových masek vyhýbají hlavně z toho důvodu, že se špatně z pleti smývají. Výhodou pleťové masky Pilaten je to, že je slupovací. Nevšední je také černá barva této masky. Použití masky je nejen efektivní, ale hlavně jednoduché. Nejprve obličej vyčistěte a následně na něj štětcem, houbičkou nebo prsty masku naneste. Nechte 15 – 20 minut působit. To, jak maska pracuje, ucítíte tak, že se vám bude na obličeji více a více stahovat. Po uplynutí doby působnosti masku sloupněte a to od spodní části nahoru. Na vnitřní straně sloupnuté masky uvidíte všechny vytažené póry a nečistoty. Masku řádně z povrchu obličeje odstraňte odličovacím tamponem nebo navlhčenou houbičkou. Hned po aplikaci masky ucítíte, jak je vaše pleť nabytá vitamíny a září čistotou. Na webových stránkách www.maskapilaten.cz, si můžete masku objednat. Vybírat můžete jak z testovacích, tak i z větších balení. Až vyzkoušíte, vaše pleť vám za to poděkuje.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář