Pátek, 29 března, 2024
Home Móda Dámské boty pro každou společenskou příležitost

Dámské boty pro každou společenskou příležitost

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
jak vybrat dámské boty

Jedna z největších ženských vášní. Botičky. Tento praktický doplněk oblečení se stará o pohodlí chodidel a zároveň se řazen mezi designově neodolatelné doplňky. Dámská obuv je mimořádně ceněna, vždyť vytváří z ženské nohy sexy část těla. Sličné pohlaví staví v mnoha případech estetickou část obuvi před funkční. Ženy jsou prostě parádnice a pro krásu dokážou ledacos vytrpět.

Vybírejte modely snů

Dámské boty – symbol četných rozhovorů. Existují nejrůznější druhy. Dnes nebudeme psát o teniskách a sportovní obuvi, ty jsou pro ženy nezajímavé. Zato lodičky, balerínky a další společenská obuv, to je hit. Elegantní oblečení do práce či do divadla si žádá i sexy prudce svěží obutí. Nejvíce ženy milují boty na podpatku, cítí se v nich prostě dokonale!

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]
Lodičky vládnou pevnou rukou

Elegance, střih snů a pevný krok, to představují lodičky. Nazouvací boty lodičkového stylu s velkým vykrojeným nártem preferují všechny generace. Každá žena by je ve svém botníku neměla postrádat. Jehlové či silnější podpatky, na tom nesejde. Dámy prahnou i po lodičkách s otevřenou špičkou. Víte, že se drží své místo na výsluní již od poloviny 18. století? Hodí se k riflím, šatům i kalhotám.

Sandály a baleríny

Boty s pevnou podrážkou s podpatkem anebo bez něj, to jsou sandály. Populární letní obuv. Bez hádek určují přitažlivý význam. Svoje místo si našly i na plesích, pokud jsou bohatě zdobené. Nosily se již v dobách starého Říma. Zato baleríny patří k novinkám. Hodí se k ženám vyšší postavy. Nazouvací boty hýří pohodlím. Mohou být zdobeny páskem, knoflíkem či kytičkou. Přezky a výšivky jsou rovněž dovoleny. Ladí ke kalhotám i sukni.

Buďte jako princezna

Takové kouzlo mají pantoflíčky. Obuv s otevřenou patou se nosí hlavně v létě. Pořídit si ji lze s podpatkem i bez něj. K dostání jsou v nejrůznějších barvách, zdobení i velikostech. Kozačky, výsada zimního obutí. Ladné nohy se stávají v kozačkách ještě více sexy. Navíc zahřejí. Existují i podzimní a jarní modely. Ženu uspokojí do práce i ve volnočasových aktivitách.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář