Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Dovolená Chystáte se na dovolenou? Nepodceňte přípravu!

Chystáte se na dovolenou? Nepodceňte přípravu!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
cestovní pojištění

Několik hodin před odjezdem na dlouho očekávanou dovolenou se lidem obvykle honí hlavou spousta myšlenek. Často mají strach, jestli něco nezapomněli. Následně znovu a znovu kontrolují doklady, peníze, zavazadla a mnoho dalších věcí…

Nebojte se požádat o radu

V ideálním případě zjistí, že mají všechno v pořádku a mohou se vydat na bezstarostnou dovolenou. Někdy se však může stát, že něco zapomenou. Když je to kartáček na zuby, nebo jiná drobnost, tak s tím není žádný problém. Ale co třeba takové pojištění do zahraničí? Dřív by to byla poměrně zásadní komplikace, dnes už ne.

Co v takové situaci dělat? Rozhodně nezmatkujte. Nejlepší řešení? Podívejte se na pojištění do zahraničí od společnosti Ergo, které jde sjednat přes internet z pohodlí domova, a to i během víkendu. Nemusíte mít strach ani s platností, protože u Erga platí pojištění hned druhý den od uzavření smlouvy. Jak vás bude pojistka chránit? Detailní informace naleznete ve VPP pro cestovní pojištění. A kdyby se přece jen objevily jakékoliv nejasnosti, obraťte se na klientskou linku 221 585 111, kde vám poradí proškolený personál.

Neriskujte jen s modrou kartičkou!

O tom, že se cestovní pojištění vyplatí, snad dnes už nikdo nepochybuje. Přesto se najdou takoví „odvážlivci“, kteří vyráží za hranice jen s modrou kartičkou od zdravotní pojišťovny.

Na cestě vás mohou překvapit banality, jako třeba bolavý zub. Za běžné ošetření v zahraničí si zubaři účtují až 5 000 Kč. Stát se mohou i daleko horší věci. Když během svých radovánek způsobíte úraz cizinci, může nepojištěnému turistovi vzniknout škoda až ve výši 2 miliony korun či vyšší.

Cenu si spočítáte předem

A kolik vlastně pojištění stojí? Záleží hned na několika faktorech. Například: kam jedete, jaký je termín vaší cesty, kolik lidí chcete pojistit. Případně, jestli chcete i nějaké připojištění. Podrobné informace o ceně ukazuje kalkulačka cestovního pojištění na stránkách pojišťovny ERGO, kde si můžete rovnou i výhodné pojištění sjednat online.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář