Pátek, 29 března, 2024
Home Dovolená Zajeďte si odpočinout na místo, kde se psala česká historie!

Zajeďte si odpočinout na místo, kde se psala česká historie!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
hotel u Karlštějna

I vy si určitě z hodin dějepisu pamatujete, že nejvýznamnějším panovníkem českých zemí byl Karel IV. Král a císař, kterému vděčíme za nejkrásnější český hrad Karlštejn. I dnes se nad jeho majestátností tají dech. Do míst, kde se psala česká historie, se vyplatí zajet. V dnešní době si zde můžete užít i luxus a parádní odpočinek v místě, jehož historie je ještě o kousek delší.

Luxusní hotel místo mlýna

V údolí pod hradem Karlštejn teče řeka Berounka a právě na jejím břehu byl postaven mlýn, a to ještě dávno předtím než hrad. Jeho přestavbou vznikl hotel, nabízející luxus za ceny, které se vám budou zamlouvat. Nepatří mezi běžné hotely u Karlštejna. Hotel Mlýn Karlštejn se odlišuje vytříbeným stylem.

Má celkem 21 pokojů, každý z nich je jiný. K nejkrásnějším patří The Best Room HER & HIS. Přímo v pokoji se nachází volně stojící vana, k vybavení patří i kávovar a SMART LED TV s 3D.

Ubytování v hotelu Karlštejn je možné i v rámci Relaxačního nebo Romantického balíčku. V rámci obou si užijete 1 noc v Exekutivním pokoji, romantický zahrnuje večeři při svíčkách na letní terase nebo v restauraci a relaxační zase exkluzivní pronájem Wellness centra na 1, 5 hodiny.

Báječné prostředí získalo 3 tituly

K hotelu patří rozlehlý areál. Jednou jeho částí je venkovní ostrov s posezením a grilem, kde se často odehrávají svatby. Jedná se o místo s romantickou atmosférou, hlavně proto získal hotel již 3krát ocenění Nejlepší svatební místo roku. V areálu se dále nachází altánek, ze kterého si užijete výhled do okolí, můžete navštívit i místní malou Zoo.

Bohaté vyžití

Karlštejnsko je plné přírodních krás. Z místních výletních cílů jsou populární Koněpruské jeskyně, Lomy Amerika, Bubovické vodopády aj. Zajímavé tipy na výlety najdete také zde. Na recepci hotelu si můžete nechat zařídit let balonem nebo vrtulníkem a poznat zdejší krajinu z ptačí perspektivy.

 

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář