Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Naše tipy Originální nejen vánoční dárky na jednom místě…

Originální nejen vánoční dárky na jednom místě…

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
dárky na vánoce

Rok s rokem se opět sešel a máme tu Vánoce a vánoční dárky. Stále váháte co pořídit, nebo vám stačí dokoupit už jen pár kousků, ale došly vám nápady? Justwood.cz vybírá ze své nabídky několik produktů, které své nové majitele jistě potěší, a to nejen o Vánocích.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

PRO NI:

Dámské dřevěné hodinky Geese

Dokonalá souhra harmonie a elegance přesně vystihuje celodřevěné dámské hodinky Geese. Pro dny naplněné romantikou i nevšedními zážitky jsou hodinky Geese správnou volbou. Hodinky s dřevěným designem harmonicky snoubí jednoduchost i eleganci. Přitom zůstávají jedinečné a podtrhují každou osobnost. Celodřevěné hodinky jsou vyrobeny z exotického santalového dřeva, proslulého také pro své aroma, jenž se používá v aromaterapii. Lehoučké hodinky na zápěstí téměř neucítíte, váží pouhých 48 gramů. Navíc jsou vhodné i pro uživatelky s citlivou pokožkou, jelikož jsou hypoalergenní. Snadno nastavitelný pásek pak přesně přizpůsobíte svým potřebám. Jednoduše řečeno, dřevěné hodinky Geese přinášejí svým nositelkám absolutní komfort. Hodinky MAM jsou vyrobeny ze dřeva s certifikací FSC. Prodejní cena 2 525 Kč.

PRO NĚJ:

Trobla – dřevěný reproduktor pro telefon

dřevěný reproduktor“Trobla” je slovinský výraz pro lesní roh. Umí přirozeně zesílit zvuk telefonu, bez použití elektřiny či baterií. Do detailu vyladěná hra vysoce kvalitního materiálu, výjimečného tvaru a úžasně pronikavého zvuku dělá z tohoto reproduktoru unikátní kousek. V závislosti na hlasitosti telefonu, typu hudby a okolí se zvuk zvýší o 9 decibelů. Což odpovídá dalším 8 telefonům hrajícím ve stejnou chvíli. Díky výměnným adaptérům je Trobla vhodná pro širokou řadu mobilních telefonů, a tak jej můžete použít pro iPhone, Samsung, Huawei atd. Trobla je k dostání ve dvou druzích dřeva, vlašský ořech a javor. Vyberte si tmavý ořech pro přirozeně teplý vzhled tohoto dřeva nebo světlý javor pro odlehčený a moderní design. Obě verze jsou vyrobeny ze dřeva té nejvyšší kvality a z trvale udržitelných zdrojů. Prodejní cena: 2 299 Kč.

Pánské dřevěné hodinky OWL

dřevěné hodinkyToužíte po exkluzivitě? Celodřevěné designové hodinky OWL představují limitovanou edici, která osloví každého muže a podtrhne jeho autenticitu. Jemná textura na ciferníku dodává modelu luxusní koncept, nechte se jím unést. Stejně jako ostatní hodinky MAM, vynikají i pánské náramkové hodinky OWL lehkostí (55 gramů) a nezbytnou odolností. Široký pásek ze santalového dřeva výborně padne na vaše zápěstí, lehce jej nastavíte dle vašich potřeb. Pánské dřevěné hodinky Quail jsou vyjádřením osobitosti každého muže, který se vyzná v trendech, zároveň však preferuje svůj originální styl. Pánské náramkové hodinky jsou vyrobeny z bambusového dřeva a díky modrému pásku se na vašem zápěstí stanou nepřehlédnutelné. Hodinky MAM jsou vyrobeny ze dřeva s certifikací FSC. Prodejní cena: 2 699 Kč.

PRO CELOU RODINU:

Jenga věž barevná

Barevná verze Jenga věže je novou a ještě zábavnější variantou této oblíbené rodinné hry pro neomezený počet hráčů. Oproti klasické verzi hráč hází hrací kostkou, která určuje barvu hraného kamene. Věž však lze hrát i standardním způsobem bez kostky. Informace pro soutěživé: expertní hráči zvládnou s naší věží postavit přes 32 pater. Věž také výborně slouží jako stavebnice pro menší děti od 3 let. Vyrobeno z kvalitního bukového dřeva a barveno certifikovanými barvami. Prodejní cena: 369 Kč

PRO DĚTI:

Dárková bedýnka s dřevěnými hračkami

Dřevěná bedýnka Justwood s hračkami, originální dárek, který potěší nejednoho malého raubíře. Spojení tradiční české výroby, kvalitního dřeva a hravého provedení pomůže dokreslit sváteční atmosféru a přispěje k nezapomenutelným společným okamžikům, nejen při rozbalování Vánočních dárků. Vybrali jsme jak hračky pro děti od 3 let, tak zábavné společenské hry, které potěší i dospělé. Bedýnka skvěle poslouží jako úložný prostor na hračky a zároveň získáte stylový doplněk do pokojíčku. Prodejní cena: dle zvoleného obsahu dárkové bedýnky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

 

Veškeré výše vybrané výrobky z nabídky Justwood jsou k dostání na e-shopu www.justwood.cz.

 

Zdroj: tisková zpráva


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář