Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Krása a zdraví Hydratace vlasů pro ženy i pro muže

Hydratace vlasů pro ženy i pro muže

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
hydratace vlasů

Špatná strava, stres a zejména znečištěné ovzduší a prach zcela evidentně působí na naši pleť a samozřejmě poškozují i vlasy. Tak jako se pečlivě staráme o tělo, je nutné věnovat pozornost i vlasům. Jsou na škodlivé působení z okolí stejně háklivé jako pleť. Ne-li dokonce víc. Pokud se vlasům pravidelně nevěnujeme, rychle zaznamenáme, že jsou suché a lámou se.

Speciálně ženy si tento problém velice intenzivně uvědomují. Obzvláště dlouhé vlasy trpí. Ke škodlivinám z ovzduší se tady připojuje navíc fénování, kulmování nebo žehlení. Vysoušení vlasů horkým vzduchem vede k vlasové katastrofě. Takže jak na suché vlasy?

Především a na prvním místě je hydratace vlasů. Jakmile zaznamenáte, že jsou vaše vlasy suché a že začíná docházet k lámání vlasů, začněte je urychleně ozdravovat. Kromě regeneračních šamponů a všemožných pečujících kúr a zábalů existuje na trhu i hydratační sprej na vlasy. Jde o skvělý prostředek, který můžete používat doma, jednoduše a rychle, a klidně každý den. Nepotřebujete častější návštěvy v kadeřnickém salonu, které stojí spoustu času i peněz. Tu základní péči můžete svým vlasům poskytnout sami.

Ačkoli foukání nebo žehlení vlasů se týká ve velké většině žen, dodat vlasům hydrataci mohou a měli by i muži. Zvláště ti, kteří podlehli kouzlu dnešní módy a vlasy si pravidelně gelují. Obyčejné gely a tužidla sice dodávají jakýsi efekt, určitě ale vlasům nepomáhají. Proto by i pánové měli čas od času nechat vlasy odpočinout a použít ozdravný hydratační sprej. Vlasy, které se lámou a třepí se jim konečky, budou brzy vypadat jako chemlon. Vraťte jim zase zdraví a krásu a lesk a buďte na ně opět pyšní!

 

YVY® PURE lze zakoupit na eshopu „YVYCOM.COM [íví]“.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář