Pátek, 19 dubna, 2024
Home Móda Na spodním prádle záleží. Dokonce i na tom pánském!

Na spodním prádle záleží. Dokonce i na tom pánském!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
spodní prádlo

Spousta lidí nakupuje luxusní oblečení, ale zdráhá se utratit více, než je nezbytně nutné za spodní prádlo. Je to i váš případ? Pak jste ještě zřejmě nikdy neměli na sobě perfektně střižené modely známých značek. Oproti lacinému zboží pochybného původu je nošení takového prádla zážitkem na úplně jiné úrovni!

Jeden kus kvalitního značkového spodního prádla stojí jako několik kusů prádla z diskontu či tržnice. Vyšší cena má opodstatnění – daný sortiment je na tom podstatně lépe z hlediska materiálu, střihu i designu.

Nošení obyčejného spodního prádla je vždy o kompromisech. Najít takové, které vypadá dobře, skvěle se nosí, a navíc se nerozpadne ani po x-tém vyprání, je jako milionový jackpot. V praxi je to většinou úplně jinak. Na „noname“ zboží sice ušetříte, ale o to více vám nebude sedět střih, design, nebo rovnou obojí. A pravděpodobně budete muset zanedlouho na další nákup, protože životnost ošizených materiálů není příliš dlouhá.

Ačkoliv si pánové z výběru spodního prádla nedělají velkou hlavu, díky stylovému kousku mohou zabodovat u něžného pohlaví. Ostatně posuďte sami – opravdu si myslíte, že ženám zaplesá srdce při pohledu na zašedlé slipy, nebo mají raději Calvin Klein spodní prádlo? Odpověď je asi jasná.

Klíčové je vybrat střih, který vám sedne. Nemusí to být pouze boxerky s ikonickým logem CK, v posledních letech jsou opět v centru pozornosti trenýrky. I ty však musí odpovídat určitým standardům – určitě by neměly vypadat „tatíkovsky“, tedy jako vystřižené z éry socialismu.

Dobrou volbou jsou například Represent a Styx trenky. Obojí pochází z české produkce a zaujme vás dokonalým designem. Aktuální kolekce najdete ve specializovaném e-shopu Trenyrkarna.cz, kde mají na značkové spodní prádlo akční slevy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář